kanadında şiş var :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nctckn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

nctckn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nct ckn
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kediler
ark.lar elimde bi miski var yolda buldum.. kanadının biri diğerine gore şiş kanatları açıp baktığımda çok net bi şekilde gorulebilio ve şu anda uçamıo ne şekilde tedavi etmem gerekio önerilerinizi bekliyorum.. ayrıca bu kuş ne kadar eder istanbulda ikamet ediyorum.. teşekkürler..

"

zahirbaba' Alıntı:
ÇOCUKLARA VER PARA ETMEZ
çocuklar kediye kaptırır hiç gerek yok iyileşsin ben salarım gitsin biyere.. kanadını ne şekilde tedavi edebiliris? kendi imkanlarımızla tabi..

çocuklara vereceğine çek kafasını daha iyi hiç değilse eziyet çekmez hayvan. hastalığa gelince: resimden tam anlayamadım ama urdur kesin o.. ur tedavisi diye bak birkaç çözüm var AMA şahsen ben urlu hiçbi kuşu iyileştiremedim...

ben en iyisi veterinere götürim o tedavi etsin edemezsede artık o çeker kafasını

Bu kesin urdur tedavi etsen bile tam iyileşmez vetenirede götürüncede iki üç tane ot werecek sonrada bir aşı yapcak yollucak seni

nctckn' Alıntı:
zahirbaba' Alıntı:
ÇOCUKLARA VER PARA ETMEZ
çocuklar kediye kaptırır hiç gerek yok iyileşsin ben salarım gitsin biyere.. kanadını ne şekilde tedavi edebiliris? kendi imkanlarımızla tabi..
çocuklara ver dediğim damda kendi halinde kuş bakan gençlere ver.kuşla ilgilenirler iyleştireceğim diye

o kanadındaki şiş ur onun tedavisi olmaz bıcak surdugun an kansere çevirir ve kanada dagılır kanserli hücre

o kuşu damızlık için kulanırsın

bir veterinere götürürsen belki bişi yapar

sen kafasını felan çekme yazık alahın verdigi canı azrahil alır insanlar değil...

SAYGILARIMLA...

Geri