Kanarya ile takas Malawi ve Tanganiyka cikletleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HasanKiskanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Kıskanç
Meslek
Öğretim görevlisi
İlgi Alanı
Merhaba, Bana güzel ötümlü kanarya renk veya tür farketmez ama ötmesi garanti olacak kanarya lazım 1 2 adet dişili erkekli de olabilir. Kendim Akvaryumda üretimciyim elimde bolca balık var değerinde takasta yapabiliriz. Malzeme olsun balık olsun yardımcı olurum Bir adet kanarya aldım bülbül kırması dediler 20 gündür cik lafından başka birşey duymadım artık öten bir kuş istiyorum ayrıca kafesle bareber olursa çok sevinirim hayırlı günler
Tel. 0533 6980702
Mail.msn. [email protected]

Takas için kaç tane balık vermeyi düşünüyorsunuz.

40 senedir Kanarya,Saka beslerim ilk defa Bülbül kırması olan duydum :evet: resmini koyarsanız belki daha iyi yorum yaparım.Saka kırması ya da Bülbül ötüyor diye vermis olabirler Normalde Ötücü kuşlar Kasımdan sonra ötüme hız verir kuş dişi olabilir.

kanazon' Alıntı:
40 senedir Kanarya,Saka beslerim ilk defa Bülbül kırması olan duydum :evet: resmini koyarsanız belki daha iyi yorum yaparım.Saka kırması ya da Bülbül ötüyor diye vermis olabirler Normalde Ötücü kuşlar Kasımdan sonra ötüme hız verir kuş dişi olabilir.

(: Aynen abi. Bu arada harzroller dişi lazım bana abi varmıdır fazlalığın İzmirdesin yardımcı olursan sevinirim.

Geri