Kanarya Salması Ufak bır çalışma:))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan ozkoyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kaan ozkoyuncu
Meslek
Serbest dalıcı,elekrtornik otomoasyon teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
80x60 kanraya salması olarak bir deneme yaptık umarım beğenirsiniz saygılar:)) Balkon salması olarak da kullanılabılır guvercın ıcın

Ekli dosyalar

• DSC03460.webp
    DSC03460.webp
    120.6 KB · Görüntüleme: 1,906
  • DSC03459.webp
    DSC03459.webp
    112.9 KB · Görüntüleme: 1,691
  • DSC03458.webp
    DSC03458.webp
    75.6 KB · Görüntüleme: 1,860
suluk yemlık folluk daha konmadı. ayrıca ıcerıye saksı ıcın de yapay yada sunnı dallı bır agac koymayı dusunuyoruz bakalım daha ustunde calısıcaz. saygılar

abi salma çok güzel elina sağlık. eğer arkadaki bahçe senin ise oradaki ağaçların birini kapatacak şekilde örneğin 4-4 kare ebatlarında tel örgüyle ağacı cevirip aynı zamanda kuşların topraktanda faydalanmalarını sağlasan mükemmel bir salma olurdu :)

cok ıyı soledınız ama ben guvercın beslıyorum bı arkadasım ıcın yaptım bu salmayı. saygılar :slm:

hmmm pardon ben bukadar küçük görünce kanarya salması olarak düşündüm.emeğinize sağlık

ewt kanarya salması zatende bazı yer sıkıntısı olan arkadaslarımız var balkonda guvercın bakmaya calısanlarada ufak bır fıkır olur dıye bende guvercın bakmaya ılk balkonda bu tarz ufak bır salma ıle baslamıstım 1 takım kus rahat eder ıcınde saygılar

Eline saglik paylasim icin tesekkür.
aklima fikirler getiriyor bu calisma daha tam tesilat olamadim
kümes üstü catiya bir (salmalik)yapiyim diyordum bende.

20 kus koyabilmek icin ici bos bir salmalik ebati sizce ne olmali kümes bir araba garaji büyükklügünde
üstüde musait. kuslar bazen oraya iniyor catiya takilmalarinda iyidir benim icin.

öncelıkle teskkurler guzel yorumlarınız ıcın bence olcu alırken lımon kasalarını kullanın hem duzenlı hemde uygun , dızayn acısıdan da daha guzel olur 20 kus + yavrularıda hesapa katıp lımon kasalarına uygun bır yapı olusturabılırsınız. on acıklıgıda ıstedıgınız boyutta tamamlıyabılırsınız... eger ceryan almıyan bı yerde ıse sag sol ve on cepenın acık olması daha guzel goruntu saglar... detaylı bır sekılde konusabılırız saygılar yardımcı olabıydıysek ne mutlu...

tebrikler çok güzel olmuş emeğinize sağlık!

eyw tskler..

bir sey soracam bu yapmis oldugunuz kafesin kenarindaki köselikler kartondanmi?

ewt calıstıgım ısyerınden getırdım denk geldı olye sert bı karton hemde kose bent olarak yapmıslar telı cektıkden sonra cıkan kıymıklar hem hos durmuyo hemde ele batıyo dıye zımba ıle tuturduk

Aynen benimde aklima geldi.o kortonlar palet yükün köseleri.
cok iyi bir fikir iyi köselik olmus.

aynen dogrudur cok pratık 1mt den fazla boyları ıyı ıs gordu valla

Güzel bir çalışma emeğinize sağlık

Geri