Kanat altı su toplama ?? İyimi yapmisim ? Ve Streptomisin KULLANAN BAKSIN ACİL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yunus_Pasam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 825
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oksksis ksks
Meslek
Sdgergerger
İlgi Alanı
Kediler
Benim Erkek Oyunlu Mavinin Kanat Altinda findik kadar su toplanmisti bende siringa ile icindeki siviyi full cektim sonra elimle bayaa sıktım icindeki hava sivi vs. Full gitti ama onun etrafinda morluk var. Ve kusun kanadida yere surtuyor dustu yani. İyimi yaptim siviyi almakla yoksa berbat mi oldu ? Ha birde cakmaklimin urunun alti kabuktuya o ordan cikti icindeki ilthap felan hafif akti bende hemen mudahale ettim ona ne yapiyim ? Hemen eczaneye gidip dekort ve streptomisin alcaktim dekortu aldim ama streptomisin diye bir ilac bulunmuyor dedi bende baska eczaneye gitdim bugun bna dedi o kutun icindekiymis. Peki bu streptomisin kutusunun uzerinde ne yaziyor ? Kullanan resmini atabilir mi ?

merhaba yunus dostum bende yeni aldım streptomisin eczaneye kagıda yaz okut kafaları almıyor sanırım böyle bir ilaç yok diyen 1-2 eczane ile kavga ettim 6-7 tane eczane gezdim en son gittiğim bugün yok yarın getiririm dedi ok dedim getirdi ismi aynen şöyle geçiyor ( streptomisin iğne ) bunu kağıda yaz onlara okut ağızdan söyleyince hiç tınlamıyorlar..

Allah Razı Olsun Kardeşim Çok Saol Hemen Gidicem. Eczaneye Gittim Kadına Diyorum Streptomisin varmı kadın bana diyor: Ney Sleplomisin mi ? Ben Çıldırdım Ya. Bugün gidip alıcam :) Dekortu Aldım Streptomisin kaldı UR Var Oyunlularda :) Sıkıntı Oldu. Pekibu su toplama şeysini napiyim ??

su toplaması içinde aynı şeyi uygula streptomisin ve dekort ile onuda tedavi edebilirsin ben denemesem sana önermem kesinlikle deneyebilirsin sonuç olumlu kardeşim.

Eyvallah Hocam İs Sonrasi Denemeye Caliscam :)

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri