KANAT ÇIKARKEN KANADI ACİL YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
MERHABA SAYIN FORUMDAKİ HOCALARIM

SİZDEN Bİ YARDIM İSTİYECEĞİM

BEN 2 HAFTADIR GÜVERCİN BESLİYORUM YALNIZ GÜVERCİNİ ALDIĞIM ZAMAN KANATLARI ÇEKİLMİŞ BU ARADA IRKI KIRKTELLİ VE 1 GÜVERCİNİMİN KANADI ÇIKMAYA BAŞLAMIŞTI UZAMIŞTI AMA TAM DEYİL BU GÜN BİRAZ YÜKSEĞE BIRAKTIM YERE UÇTU KANADINDAN KAN GELDİ YANİ BİZİMN DEYİŞLE ŞİŞELERİNDE KAN GELDİ ACABA KANATLARI ÇIKMAYA DEVAM EDERMİ NAPABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN ÇOK ACİLL

çıkar çıkar nie çıkmasın kan kurur zaten bişey olmaz ama sen bırakma zamanı gelince kendisi çıkar zaten

yunus2121' Alıntı:
çıkar çıkar nie çıkmasın kan kurur zaten bişey olmaz ama sen bırakma zamanı gelince kendisi çıkar zaten

HOCAM HANİ DİYORLAR YA ŞİŞELERİ PATLADI KANADI BUDA ÖYLE BİŞİ OLDU ÇIKAR DİMİ TEKRAR :?

tabi nie çıkmasın benim 2 çift kuşum öyle oldu ama tekrar çıktı sorunsuz çokta iyi uçuyorlar

PEKİ HOCAM ÇOK TESEKKÜR EDERİM HERKEZE . <3

Yaş 98 iş bitmemiş :haha:

onurcan1064' Alıntı:
MERHABA SAYIN FORUMDAKİ HOCALARIM

SİZDEN Bİ YARDIM İSTİYECEĞİM

BEN 2 HAFTADIR GÜVERCİN BESLİYORUM YALNIZ GÜVERCİNİ ALDIĞIM ZAMAN KANATLARI ÇEKİLMİŞ BU ARADA IRKI KIRKTELLİ VE 1 GÜVERCİNİMİN KANADI ÇIKMAYA BAŞLAMIŞTI UZAMIŞTI AMA TAM DEYİL BU GÜN BİRAZ YÜKSEĞE BIRAKTIM YERE UÇTU KANADINDAN KAN GELDİ YANİ BİZİMN DEYİŞLE ŞİŞELERİNDE KAN GELDİ ACABA KANATLARI ÇIKMAYA DEVAM EDERMİ NAPABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN ÇOK ACİLL
yasınızı düzeltin renkli yazı kullanmak yasaktır tekrarında uzaklastırılacaksınız :tamam:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri