kanat da bi sorun var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 123_123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

123_123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bir kuş aldım aldığım yerden kanadının biri çekik geldi o kanat da bi sorun olduğunu düşnüyorum on kanadı hep yukarıda tutuyor yürürken o kanadını kaldırarak yürüyor neden olabilir acaba?

diger kanadıda ayni telek sayısınca cek elinde kanat cırptır ayni dengede ve eşitlikte kanat cırpıyorsa sorun yoktur. tabi bu kanadın eklem yerlerini ve cekilen telek diplerini kontrol edip hiç bir şey bulamadıgında yapmalısın kanat ele alındıgında biri digerinden daha kalın gibi duruyorsa bir sorun olabilir tek kanat 2 sebepten cekilir benim bildiğim 1 altın makas anlamını taşır kuş kesinlikle uçamaz ve sırayla bir sağ bir sol kanat cekilir. 2 kuşun kanadında sorun vardır kakalayayım diye cekerler bu kanatta sazdan her türlü gözükmesini engelleyecekler icin geçerlidir.

yok saldığımda uçuyor falan ama yerde yürürken öyle oluyo şimdi o çekilen kanatlar yetine geldi

Evet o kanadın da bir sorun var kuşun, kanadı ağrıdığında kanadını yukarı toplmaya çalışır kuşlar .
Sorun ne onu anlamak lazım , kuşun yoluk kanadın da taze tüyler geliyor ve siz kuşu uçurmaya çalışıyor iseniz, taze filizle, kuş çok kısa bir yer uçsa dahi, filizleri kan olduğu için acır, ve kuş kanadını toplamaya çalışır .
Çok büyük ihtimillle dürum bundan ibarettir .
Başka bir ihtimal de kanat ta kırık çıkık var ise ,yine kuş kanadını toplamak ister .
Birde kanatta ur oluşuyor ise kuş kanadı nı toplamak ister .. şu an aklıma bunlar geldi ilk anda .. bol şanslar .. selamlar.ŞEEF

Geri