Kanat dökme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrepit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrepit

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre solmaz
Meslek
Pvc imalat Winhause
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba abiler kardeşler. Bende bi eke dumanlı var dişi oyunuda gayet iyi kuşu yatırıyorum kanatlarını tamamlıyor 2 3 kez uçtuktan sonra bi bakıyom yine eksik var kanatlarında bunun önlemi alınabilirmi veya yavrusundada aynı sorun devam edermi ?

sımdı emre kardes ucan kusla yatık kusun arasında fark olur mesela yatık kuş devamlı oldugu yerde duruyor ama digeri dışarıda kanat çırpıyor sen düşün.. genede üstadlar en iyisini bilir düşüncemi söyledim.. başıma geldigi için!

Bazı besin eksiklikleri ,stres ve bit pire yüzündende kanat ve tüylerde zayıflık oluyor, oyun kuşunda kanat patlatma gördüm fakat sebebsiz yere kanat dökme görmedim, kuşlar tüydelermi veya tüyden çıktılarmı?

kanatlarının hepsını degısmemıstır.teleklerı sırayla atarlar buyuk olasılıkla sen atdıgı telegı uzatınca tamamladı dıye ucuruyorsun bıkac gun sonrada dıger telegı düşünce sen uçmaktan oluyor sanıyorsundur diye düşünüyorum

Bütün güvercinler 1 Ağustos- 1 Aralık tarihleri arasında tüy dönemine girer. Bu dönemde telek atma tüy dökme durumu normaldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri