KANAT SARKITIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CIRIL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

CIRIL

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MALİ CIRIL
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
slm yeni oyuna giren bir kuşum var fakat kanadının bir tanesi neredeyse yere değecek kadar sarkmış durumda kanadı tutup geriyorum bıraktığımda yavaş kapatıyor tutulmadan şüpheleniyorum fakat uçarken yada oynarken bir sorun yok gibi ne düşünüyorsunuz arkadaşlar fikri olanlar paylaşırsa sevinirim teşekkürler.

oyuna yeni girdi diyosun belki uçarken yoruluyo dur kendi haline bırak alışınca geçer diyorum ben

bendede aynı sorun var 1 tane basma tepe ayna kuyruk dişi nudi var hayvanın kanatları yerde istanbulun sahibi gibi geziyor kuşun annede yoktu ama babada vardı oda öyle geziyordur. Kimisi diyor kuş daha yavru antrenman ver kanatları
güçlensin o zaman kendine gelir....

CIRIL' Alıntı:
slm yeni oyuna giren bir kuşum var fakat kanadının bir tanesi neredeyse yere değecek kadar sarkmış durumda kanadı tutup geriyorum bıraktığımda yavaş kapatıyor tutulmadan şüpheleniyorum fakat uçarken yada oynarken bir sorun yok gibi ne düşünüyorsunuz arkadaşlar fikri olanlar paylaşırsa sevinirim teşekkürler.

topragım bazı akıllı kuslar ensedeyken işi bilemeyen sahiplerine beni uçurma diye tüyo verirler kus ensede olmasın

uçumda oyunda farketmiyor dediniz o sekil akıllı bazı kuslar yerdeyken dediginizi yapar beni uçurma der kanadını sakat gibi yalpalar düsürür
saygılar

dönwem tüy dönemi mümkün oldugunca tüydeki kuşlarımızı uçurmamaya çalışalım!

teşekkürler arkadaşlar biraz daha takip edeyim bakalım sonu nasıl olacak

Geri