kanat şişligi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byfors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 876

byfors

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Şahin
Meslek
Serbest.
İlgi Alanı
Kediler
değerli üstadlar ustalar abiler kardeşler selamlar merhabalar.

kuşçu camiasının güzel insanları benim bir sorunum var iyi bir oyun kuşum var kaybetmek istemiyorum veterinere söyledim kanatı komple alırız dedi içim cız etti yok kalsın dedim, sorunum şu UR zannettim şişligi tesadüf farkettim kanat üstüne doğru bir çıkıntı var yani fındık yarısı kadar kanatın iç alt et olan kısmına bakıyorum tersten bir morarma bir kararma gördüm yaklaşık 1 hafta 10 gündür gözlemliyorum sert birşey bunu nasıl yok edebilirim bilgilerinize ihtiyacim var birde herhangi bir yere çarpma kanat çekme vs yok çünki kuş damızlık tek şüphelendiğim konu iş yoğunlugundan pek ilgilenemedigim için akşamları veya akşam hava kararmasına yakın çıkarıyorum kümesten bu bahsettigim kuş balkondaki damızlık kümesinde herhangi havasızlık vs. dışarı arada bir çıkartmak bu durumu ortaya cıkarırmı lütfen yardım ne yapabilirim o şişlik için ?

Türker abinin açmış oldugu sabit baslik kisminda ur tedavisi mesajlarina bakmanizi oneriyorum. Size daha net fikirler verecek mesajlari görürsünüz. Riske girmemek adina bence iyice araştırıp öyle müdahale edilmesi gerekiyor.

Canım kardeşim kanat başında su toplanmıştır Mahalle Eczacınız gidip 1 Strostopinin içine 1 Adet 100 lük veya 75 lik Dekort iğne ve 1 adet Genta ampul enjekte ettirin güzelce çalkalayın İnsülin iğnesi ile 0.5 cc o su toplamış yere deri alyına zerk edin 1 gün vurun 1gün pas geçin 10 -15 gün devam edin sonra kuruyacaktır selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim kanat başında su toplanmıştır Mahalle Eczacınız gidip 1 Strostopinin içine 1 Adet 100 lük veya 75 lik Dekort iğne ve 1 adet Genta ampul enjekte ettirin güzelce çalkalayın İnsülin iğnesi ile 0.5 cc o su toplamış yere deri alyına zerk edin 1 gün vurun 1gün pas geçin 10 -15 gün devam edin sonra kuruyacaktır selamlar.

Gencoahmet değerli ustam yazan ellerin dert görmesin ustam eczanede Strostopin diye bir ilaç bulamadım diğer yazdıklarınızın hepsini nereden temin edebilirim bir yol gosterirmisin hocam dekort iğne Genta ampul vs nasıl bulabilirim hocam bunları ben soyledikleriniZi kavrayamadim çok özür dilerim ustam tekrar anlatabilirmisin kısa yoldan abi ellerin dert görmesin allah seni başımızdan eksik etmesin saygilar.

CANIM KARDEŞİM DÜZELTİYORUM STORPTOMİSİN İĞNE DİYECEKSİN DİĞERLERİ AYNI KULLANIŞ AYNI SELAMLAR.

Arkadaşlar Merhaba işten birturlu vakit bulamıyorum son çare kendim yapmaya karar verdim iğneye karşı normalde alerjim var, arkadaşlar kanattan ur için Dekort Ampul ve STREPTOMİSİN ve insülin iğnesi aldım şimdi bunu iğneyle neyden ne kadar konacak konusunda beni aydinlatirmisiniz allah rızası için yardım edermisiniz 0.5 cc diye okudum bunu iğnede nasıl ayarlicam 0.5 cc diye birşey yazmıyor lütfen acil cvp ustalarım bunları karıştırıpmi vuracağim lütfen ilkez yapıcam ayrıntılı anlatabilecek ustama duacı olurum ?

Geri