585858
Üye
- Ad Soyad
- Bahadır KY
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Marik abi resimler bu, bu kuşum 15 dk uçuyor uçtukçada telekleri daha fazla yıpranıyor.Dişisini atmaca aldı.Cücükleri baba büyüttü.Kuş bana gemerekteki bi kuşçudan arkadaşım vasıtasıyla getirildi, söylediklerine göre iyi kuşçuymuş, bende kuş güzeldir diye iyi bakıyorum.Uçunca arka arkaya 1 2 takla vuruyor o kadar.Uçarken yükselip başını yukarı kaldırıp kanatlarını sesli sesli arka arkaya çat çat çat diye vuruyor. Yavrularınıda nasip olursa uçuracam.
Sence kümesten çıkarmalımıyım yada neler yapıyorsa çıkarıyım neler yapmıyorsa çıkarmıyım.Takladan çatıdan inemeyen bir dişim var zor iniyor ona eş yapmayı düşünüyorum.Ben sizin paylaştığınız videoları izledim garçektende bu işe sahip çıkıyorsunuz, onun için görüşleriniz benim için önemli.
Sence kümesten çıkarmalımıyım yada neler yapıyorsa çıkarıyım neler yapmıyorsa çıkarmıyım.Takladan çatıdan inemeyen bir dişim var zor iniyor ona eş yapmayı düşünüyorum.Ben sizin paylaştığınız videoları izledim garçektende bu işe sahip çıkıyorsunuz, onun için görüşleriniz benim için önemli.