KANAT TİTREMESİ ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetragon33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

tetragon33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLUNAY ÖZTÜRKK
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Abiler dün mezattan yeni aldığım kuşu bugün kümeste göz attığımda kanadının titredğini gördüm... ayrıca aldığımda at sineği vardı .. bi güzel blotic le yıkadıktan sonra kümese koydum ..eski bi konuya göz attığımda kafa titremesinin sallabaşa kadar ilerlediğini okudum yani aldığım kuşun ne kafası titriyo nede vücudu .. sadece kanadı .. aradım ama çözümü bulamadım.. sadece kafa ve vücudunun titremesinin çözümü var :hayir: yani kanat titremesinin çözümü nedir ve hangi hastalıklara yol açar :hmm:

bu sorun benim kuslarımdada vardı öncelikle dıskısı nasıl ishal mi kus strese girmişde olabilir

Hayır emre abi.. ishal yok ta yeni aldım bide ... biğer kuşlarda yok .. ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum ):

benimde bir kusumda böyle kanat titremesi vardı sonra sag ayagı topallamaya basladı ayırdım tedaviye basladım ama bir süre sonra kusu kaybettim tolunay kardesm kusu ayrı bi yere koy gözlemle diger kuslarınla yan yana koyarsan eger hastalık varsa diger kuslarınada bulaştırma oranı yüksek karantinaya al gözlemle buradan bizi bilgilendirirsin üstadlarım sana konu hakkında gerekli bilgilendirmeyi yaparlar selamlar

hay allah ya hemde daha dün almıştım kuşu ): yazık olacak hayvana

Bu anlattığın kuş diğer kuşlara göre daha hareketsiz halsiz mi duruyor? Ayrıca arkadaşın da söylediği gibi topallama yem yememe bol su içme gibi?

HAKAN abi saydıklarının hiçbiri yok sadece tünerken kanatları hafif titriyo ...bir tane daha kuşuma bulaştırmış .. hemen karantinaya aldım ... çözümü yokmu :hungur: :hungur: :hayir:

Abiler dün mezattan yeni aldığım kuşu bugün kümeste göz attığımda kanadının titredğini gördüm... ayrıca aldığımda at sineği vardı .. bi güzel blotic le yıkadıktan sonra kümese koydum ..eski bi konuya göz attığımda kafa titremesinin sallabaşa kadar ilerlediğini okudum yani aldığım kuşun ne kafası titriyo nede vücudu .. sadece kanadı .. aradım ama çözümü bulamadım.. sadece kafa ve vücudunun titremesinin çözümü var :hayir: yani kanat titremesinin çözümü nedir ve hangi hastalıklara yol açar :hmm:
--- Mesaj güncellendi ---
Aynı sorunla karşılaştım sorun neymiş yada tedavisi nedir yardmcı olablrmsniz siz çözüm buldunuzmu

Kardesim bu anlattigin bana pek hastalik gbi gelmedi at sinegi yada kustaki yuksek heycan yabanci bi kumesten dolayi bir hafta sonra yine devam ederse ozaman bi sikinti olabilir kanat sesi yerindeyse yem yememe kusma kabarma gbi durum yoksa kusun turp gbidir sikinti yapma

Kardesim bu anlattigin bana pek hastalik gbi gelmedi at sinegi yada kustaki yuksek heycan yabanci bi kumesten dolayi bir hafta sonra yine devam ederse ozaman bi sikinti olabilir kanat sesi yerindeyse yem yememe kusma kabarma gbi durum yoksa kusun turp gbidir sikinti yapma

usta bir haftadır var kuş çok pratik yem yemesnde su içmesnde herhangi bişey yok hareket ederkende bi sıkıntı yok ama dururken kanatları acayip titrio sonradan da hafifbi pusuo ama hareketleri normal

arkadaşlar aynı olay benim başımada gelmişti sadece kuş dururken kanatları titriyorrdu sarımsağı ezdim suyuna kattım 3 gün sonra geçti

Geri