Kanat toplayamama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pessimiste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Pessimiste

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muzaffer Kurtuluş
Meslek
Grafik Tasarımcı
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bi tane yavru var tüyden yeni çıktı fakat hayvanın kanatları yerlerde .. yani demek istediğim şu Kanatları azman lar gibi kuyruk hizasının altında yerlerde sürünüyor ... Uçabiliyor kanatlarını toparlayabiliyor fakat hep yere sürtüyor . Böyle bir olay başına gelen varmı ? Ne yapabilirim ? Yada zamanla düzelirmi bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim ..

Kuşunuzu uçuruyormusunuz. Ve ur belirtileri varmı kanatlarında bakarmısınız.

Ur belirtisi yok uçurmak kısmet olmadı henüz yeni kümes kurduğum için ve havalarda rüzgarlı olduğu için. Ama baktım kanatlarında sorun varmı diye herşey normal görünüyor. Fakat kümes içerisinde hareketli geldiğinde keyfi biraz bozuktu gittikçe vitamin desteği ile düzelttim tüyden de yeni çıktığı için yeni yeni toparlıyo. Fakat kanatları yerlerde ..

Kuslarin damarindada ola bilir. Kanadi asagida kuyru'da yukarda olur. Saygilarimla

selamlar
kuşun cinsi nedir acaba
mardinlerde düşük kanat olanı vardır
trakya kuşlarında vardır
alman taklalarında vardır
bulgar kuşlarında vardır
kuşun ne cins belki damarında bunlardan birisi vardır
saygılar

Damarında olduğunu zannetmiyorum cinsi mavi ... Kardeşi sağlam çünkü hiç bir şeyi yok yani damardan gelen birşey olmadığına eminim toplamaya başladı zaten ..

ewt arkadaşım ben yaşadım yaşıyorum dumanlımın bi tanesi salık kanatlı yok bişe başlarda epey salıktı yerlere sürtüyodu ama uçurdukça topladı sıkılaştı şimdilerde söküldü dün eşe attım dert etme uçurdukça sıklaşır ve kanatlarını toplar...

kuş melezse olabilir.ama benim biligilerime göre kuşu ucurdukca kanatları alısır ve yukarı toplanır

güzel kardesim eger bana sorarsan kus hic ucmadıgından dolayı ve birazda kırgın onu hergun duzenlı bı sekılde aynı saatte ucur kus kendını bı toplasın ama üzme sakın kusu kovalamadan gunde 1 kere aynı saatte ucur 1 aya kadar biseyi kalmaz diye dusunuyorum

Konu baya bi eski yinede teşekkür ederim yorumlar ve yardımlar için . Kanadını kendi kendine topladı yavru olduğu için güçsüzlükten ve antrenmansızlıkdan kaynaklıymış . Sorunu kalmadı .

Geri