####KANAT TUTUKLUGU####

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kara64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara64

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HüseyiN SoySal
Meslek
yok
İlgi Alanı
HERKESE MERHABALAR İNTERNETTE ARADIM CEVABINI BULAMADIM BURAYA YAZIYORUM.
GÜVERCİNİM SANKİ KANADI Bİ YERE TAKILMIŞ GİBİ KALDIRMAYA CALISIYOR AMA YARIM KALDIRIYOR. KUŞU ELİME ALDIM KANATLARINI BİRLESTİRMEYE CALISTIM OLMADI DİGERLERİNDE OLUYOR KANADI TUTULMUŞ BELLİKİ UÇAMIYOR.

[ NE YAPMAM GEREK? BANA YARDIMKCI OLURMUSUNUZ]

Bİ KUŞUM DAHA VAR BUGÜN UCURMAK İCİN HAVAYA FIRALTTIM BİRDEN YERE DÜSTÜ ONUNDA KANADI TUTULDU SANKİ ÖLECEKMİŞ GİBİ DENGEDE DURAMADIM SARIMSAK YİDİRDİM SİZCE ONA NE OLMUŞ OLABİLİR?

[CEVABUNUZU BEKLİYORUM SAYGILAR]

salmonella belrtisi olabilir kuşların dışkılarını kontrol et eğer sulu ishal varsa o kuşları ayır.

Canım kardeşim MURAT YILMAZ kardeşim yazmış salmonella güzel bir tesbit ishal varsa olabilir Eczaneden Delta kortil al drajeyi çakı veya bıçakla ikiye böl ya bir bardakta erit veya gagayı kırmadan aç kuşa yuttur unutma yarım olarak 1 hafta 10 gün kadar ver birde mavi ispirto bul cam spreyleri var ya onun içine biraz ispirto koy kuşun kanat altlarına püskürt birazda fazla bastırmadan parmaklarınla masaj yap onu da 10 gün yap sanırım randıman alacaksın selamlarımla.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim MURAT YILMAZ kardeşim yazmış salmonella güzel bir tesbit ishal varsa olabilir Eczaneden Delta kortil al drajeyi çakı veya bıçakla ikiye böl ya bir bardakta erit veya gagayı kırmadan aç kuşa yuttur unutma yarım olarak 1 hafta 10 gün kadar ver birde mavi ispirto bul cam spreyleri var ya onun içine biraz ispirto koy kuşun kanat altlarına püskürt birazda fazla bastırmadan parmaklarınla masaj yap onu da 10 gün yap sanırım randıman alacaksın selamlarımla.

teşekkür ederim dediklerini yapacagım

Salmonella ayak ve kanat tutulmalarına sebep olmaktadır. Salmonelle ile ilgili birçok ilaç mevcuttur. Ahmet Abinin ilaç tedavisi yanında tavsiye ettiği ispirto uygulaması, insanlarda da kas problemlerinde şaşırtıcı yararlı sonuçlar vermektedir. Yanlız ispirtonun ağzına kaçmamasına dikkat ediniz. Umarım sorunu halledersiniz.

Kolay gelsin.

Salmonelle hastaligi icin sadece mavi ispirto mu kullanmak lazim..ispirtonun degisik renklerde olanlarida var..acaba bi fark var mi bu ispirtolarin arasinda..cok onemli bi soru degil belki ama ogrenmek istedim..detayina kadar bilmek istiyorum o yuzden boyle bi soru sordum..bilen varsa soylerse sevinirim
Saygilarimla

Tedavi için öncelikle kuşun direncini artırmalısın.. Ayrıca bu bulaşıcı bir hastalıktır kuşu kafesten ayırman gerekiyor eğer kafeste biraz bitkin bir kuş bulduğu anda hastalık direkt olarak bulaşacaktır. Salmonelle için tek bir tedavi yöntemi bulunmamaktadır ve malesef her zaman kuşta bir esame kalmaktadır. Açılmış konulara bakmaya devam edin daha net bilgiler elde edeceğinizi düşünüyorum. Tedavi konusunda net bilgim olmadığı için sizi yönlendiremiyorum.

Elamus nıkıyle yazan kardeşime de cevap olsun diye yazdım yazılanı lütfen çok iyi okuyup özümleyin salmonella için önermedim kanat tutukluğu için önerdim delta kortil ve mavi ispirtoyu kanat tutukluğuna iyi geliyor kendi kuşlarıma yapıyorum saygılarımla.

Benim eminonunden aldığım beyaz kerkukümde de az benzer bir sorun var. Kus ucamiyor degil ucuyor fakat cok fazla yukselemiyor, kanatlari sanki onu havada tutamiyor. Kuşum biraz iri yaşli olabilir mi yada çok fazla ucmadigi icin eminönü pazarında bir sorun olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri