kanatı bantlı kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Güvercin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Güvercin2

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tolga tepe
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
ben bugun sabunıyı kanatları bantlı hafıfce kaldırdım fakat catıya cıktı yem filan attım ama ınmedı kanatları bantlı mardınde yanına kalktı sonra aksam olunca mardın ındı sabunı dısı olmasıya birtane yanına arap ön tepe indirdi fakat sabunı hem pek fazla alısık degıl hemde kanatı bantlı catı fazla yuksek degıl ev 2 katlı acab catıdan sabunı yarın sabaha ınermı ?

mardinin kanatları acıkdı sabunının bantlı sabunı ınmedi mardin indi ? mardin alısık saten de yarın sabah salıcam acaba ındırırmı sabunıyı asagı

bence iner bende olmustu böyle birsey ac kaldimi iner mardini ucur ama sabuni yaninda kalkip inmeye bilir

yok aksam onun yanındaydı hava kararınca baktım ındı yuvya gırdı ama sabunı gırmedı :((( arap da cekmıs hemen yanına :D uzulıyyım gulıyımmı anlamadım :(

Tolga abi sabuni inerde ac kaldiginda arkasindan arap getirimi bilemem mardini ucurursan arap gider sabuni de belki arapin arkasindan gider bence riske girme mardin kalktimi öbür ikiside kalkar

sabah salsam mardin direk gidicek sabunın yanına mardın olunca arap ayrı duruyor saten ama mardin gelince arap kenara cekılıyor

Abi sen mardinin kanatini bantla yere koy yere yem at sabuni ile arap kesin iner mardin girdimi sabunide girer arapda tabiki yakalar bantlar sin kanatlarini mardini ucurursun iki kus asadayken mardin kacmaz. :tamam:

peki saolasın bende okula gidiyorum ama biraz erken kalkıcam ve yapıcam sabah kalkmaz baska yere gıtmez demı sabunı veya kanatı bantlı korkar fılan asagı ınmezse :(

vede kusun sag kanadının 3 telefi bantlı ıner yanı ıns :)

Sabuni gide bilir ama uzak degil oralarda biryerlere gider ackaldigi an gene gelir o yerini biliyor esini gördügü an direk iner. kus yok sa orda burda ara ma o gelir ben bikez aldigim kusu bir gün sonra ucurdum 2 gün sonra kümesin kapisinin önünde kapinin acilmasini bekliyor. Arap inermi bilmiyorum

3 taneydi birisi öldü birisi kaçtı bitanesi duruyor :) arkadaslar sabah baktım kus catıdaydı okula gittim geldim kus yok ama kapının öndeki yemlerde gitmis eski yerine gitmis olabılırmı

foto at bizde kümesinin ve çatı üstünün atda değerlendirek merak eddiom

arkadaslar mardin kusum erkek olan bu sabah kactı aldım yuvadan 10 metre ileriden diktim gitti catıya kondu yuvaya gelmedi :( ne olmus olabilir gelirmi

güvercin tek yanında baska ucan kusda yok hergun atıyorum geliyor bugun gelmedi

Geri