Kanatlardaki Şişlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

mehmetemin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet emin şahin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Bir tane mermeri taklacım var dişi sivastan getirmiştim kuşun iki kanadında da şişlik var kuş kolak değil havaya attığımda çırpınıyor yere düşmüyor hızlı hızlı kanat çırparak yere iniyor sizce ne yapmalıyım yardımm

Hocam demek ki kuşu bayağı yatırdınız ve kanatlarına yel girmiş olma olasılığı geliyor aklıma.
Bu tür sorunlarda kuşla sürekli oynayıp sürekli kanat çırpmasını sağlamanız gerekmektedir diye düşünüyorum.

Benim başıma geldiği zaman damızlıklarımda sorunu böyle çözüyorum.
Belki ilaç tedavisi de olabilir ama ben hiç ilaç kullanmadım, o yüzden ilaçla tedavi konusun da yardımcı olamayacağım.

Saygı ve sevgilerimle kardeşim
Mehmet Ç.

söylediğinizi deneyeceğim teşekkürler :)

mehmetemin' Alıntı:
Bir tane mermeri taklacım var dişi sivastan getirmiştim kuşun iki kanadında da şişlik var kuş kolak değil havaya attığımda çırpınıyor yere düşmüyor hızlı hızlı kanat çırparak yere iniyor sizce ne yapmalıyım yardımm

Mehmet Emin bey bu şekilde kuşunuzun derdine derman zor bulursunuz. Kuşunuzun sorunlu yerlerin resimlerini çekip burada paylaşırsanız bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olabilecekleri gibi ileride aynı sorunla karşılaşan arkadaşımızda sizin uyguladığınız, veya sizi yönlendiren arkadaşların tedavi şekli burada kalıcı olacağından, aynı hastalıktan muzdarip olan arkadaşlarımızada bir nebze olsun yardımcı olacaktır.

Benım kusun kanadında yel var nasıl gecer yardım?

benimkinde de vardı böyle bir sorun dekort diye bi ilaç var eczanelerde 2,70 tl onu kullandım geçti. erkek kuş için uygulayacaksan ilacı ikiye böl yarım yarım 3 gün uygula bırak. dişi kuşlara vereceksen yarım yarım 2 gün uygula. ben faydasını gördüm uygulamak sizin elinizde tabi

teşekkür ederim :)

Geri