KANATLARI BANTLADIM NE ZAMAN AÇMALIYIM ( UÇURMALIYIM)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetragon33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tetragon33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLUNAY ÖZTÜRKK
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
KONU BAŞLIĞINDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ KANATL :? ARI BANTLADIM NE ZAMAN AÇMALIYIM ( UÇURMALIYIM) :slm: :slm:

3 hafta sonra tam alıssınlar.bos zamanlarında bırak etrafı gezsinler yani bi dier isimle güneslendir

3 hafta çok fazla bant kanatları mahveder.. 1 hafta yada 1.5 hafta fazlası zarar .. alıştır ortama gerisi kolay

1 Hafta sonra aç kanatlarını hayvanların ama uçurma yerde gezsinler.

SAOLUN ... BUGÜN 5. GÜNDÜ ALALI 4-5 GÜN SONRA ÇIKARIYIM O ZAMAN

kardeşim kuşları rahat bırak kendileri kümese girip cıksınlar yemlerini yesinler 1.5 hafta kanatları bantlı bunu yapsınlar sonra kuşların eşse erkeklerin kanatını ac yere bırak 1gün böle ondan sonra erkekleri kaldır :)) 2-3 sonra dişileri kaldır biz böyle gördük yaptık uyguladık Saygılar

Eğer bantla karar veremiyorsan kanatlarından 6 çelenk çek 1 aya yakın bir sürede gelecektir 1 kanadından 6 çelenk çek daha sonra yavaş yavaş dama veya kümesin üstüne kaldır indir alışırlar sana başarılar :)

SAOLUN ... BUGÜN 6. GÜN OLDU MECBUREN ÇATIYA KOYMAK ZORUNDAYIM ... çatıya önceden koymamamın sebebi bizim oralar baya bi soğuk şimdi yavaş yavaş ısınmaya başladı yarın yada öbür gün çatıya koysam 2-3 günde alışırlarmı ?????

Alışır çatıdan baska yere koyum sonra çatıya kaldırsanda olur bu kuslar güneşe göre evlerinin yerini tespit ediyor.bence bi sorun olmaz hatta 2 güne alısır uçurursun.ama dişileri uçurma.:)

saol

ben dönek besliorum fakat şöyle bi sorun var çok değerli ve güzel kuşlar kanatları açık ama 1 hafta olmadı kanatlarını bantlayıp salmalımıyım balkona ya aşağı atlarlarsa ne yapmalıyım yardım pls

öncelikle dönek kuşu balkonda beslemek biraz zor yani kaybetme olasılığın çok takip edemezsin her zaman karşında uçacak diye bi kural yok keşke bangoyla felan başlasaydın.Sana tavsiyem kanatlarını bantla onları kontrol edebileciğin bir noktadan gözlemle, sonra kümesin kapısını aç dışarı çıkmaları için sakın zorlama ama. 2 gün içinde kendileri girip çıkmaya başlarlar o zaman korkma aşağıya atlamazlar kolay kolay. Zaten dönekler uysal güvercinlerdir çok hoplama zıplama yapmazlar.

Saygılar

Uğur GENÇ

Geri