aylin34
Üye
- Ad Soyad
- ayl blg
- Meslek
- ilaç
- İlgi Alanı
- Seçiniz
2 hafta önce paşa meydanda akşam vakti ablam paçalı kahve beyazlı yatar halde cins güvercin buldu eve getirdiler ishali vardı az hemen veterinere götürdük tahmin ettiğim gibi veteriner Baytril vermiş 5 gun 1 damla kullandık ishali tamamen geçti 4-5 gun kadarda toparlansın diye 1 damla Supravit vitamin şurup verdim ona sürekli doğalgazın yanında öğlende balkona tam güneşe çıkarıyorum kemikleri güneş alsın diye ayrıca güvercin yemi, kırık mısır aldım evde de darı, kanarya yemı, kenevir var pirinç, buğday.arpa hersey koydum iştahı çok iyi ama kanatları hala düşük göğsünün ortası kemikli sanırım zayıf bir kuş yada bir hastalık geçirdi zayıfladı daha önce yaralı bir kumru baktım 3 ay iyileştirdim saldık ama hiç güvercin bakmadık evde kanaryam var 15 yıl kadar hem kanarya hemde dolu muhabbet kuşu baktım yavrulattık sattık elimden geldiğince bu guvercinede azimle bakmaya çalışıyorum sokağa atamam kakalanan kanatlarını temizliyorum nemli pamukla (kanat düşüklüğü olduğundan kanatları kaka oluyor ama ishali yok kakası normal katı) güvercinden anlayan çok insan var burda yardımcı olurmusunuz bana veteriner kırık çıkık sakatlık yok dedi sadece bir yerden düşmüş gibi halsiz demiş bir yerde kalsiyum tabletı gördüm ondan alsam guclenirmi şu an ilaç falkan vermiyorum 5 gun baytril 2.5 sonrada 5 gun supravit şurup kullandım 1 damla o kadar resim yüklenirse resmini koyucam bize mardin olabilir dendi