kanatları tam ama takla atmıyorlar..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 123_123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

123_123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
dün kanatlarındaki bantları çıkardım ve saldım çok yüksek uçtular bi ara gözden kayaboldular fakat aradan bir müddet sonra baktım çatıya inmişler anlamadığım nokta havada kaldıkları süre içinde hiç takla atmadılar bunun sebebi ne olabilir ne yapmam gerekli(kuşlar taklacıdır)??

123_123' Alıntı:
dün kanatlarındaki bantları çıkardım ve saldım çok yüksek uçtular bi ara gözden kayaboldular fakat aradan bir müddet sonra baktım çatıya inmişler anlamadığım nokta havada kaldıkları süre içinde hiç takla atmadılar bunun sebebi ne olabilir ne yapmam gerekli(kuşlar taklacıdır)??

illede her kuş takla atıcak diye bişey yok.Yani bazıları taklacıda olsa atmayabilir.Benim sana tavsiyem bol bol uçur inşallah zamanla atmaya başlar.Biirde kuş daha ilk defa uçuyosa sende atmayabilir.Yani kuş daha sana yabancıdır takla atmaz.Dediğim gibi bol bol uçur...

rica ederim.Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Bol bol uçurun , bellibir süre sonra oyun kuşu iseler takla atarlar, hergün aynı saatte uçurun kuşları belki hiç uçmamış kuşta olabilirler .
Belli olmaz belkide oyunkuşu olmayadabilirler, bir süre uçurun bakalım, varsa resim koyun kuşlarıda görelim ,daha net konuşma şansımız olur ozaman . başarılar bol şanslar ..selamlar.ŞEREF

resımdekı kusların kanatları cekık.anlasılan sımdı kusların kanatları ucacak kadar gelmıs fakat fılızlerı tam kurutmamıs olmalılar.fılızlerı kanlı olan kuslar acıdan dolayı takla atmazlar.bence bıraz daha bekle telek dıplerını arasıra kontrol et.koklerın ıcındekı kan tamamen cekıldıkden sonra ucur.bence bu kuslar kesın takla atar

Geri