Kanatların Gelmesi...!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doci2535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

doci2535

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
dogukan yetgil
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kediler
kuşlarımın kaçmasından korktugum için kanatlarını cektim... nekadar sürede gelir kanatlar?

kanat çekmek en yanlış yöntemdir. Bir profesyonel bunu asla yapmaz. Yapılacak bir sürü şey var. Başka bir yol denemeni tavsiye ederim.

Çekilen kanat ortalama 1 ayda gelir ama bu kuştan kuşa fark eder.Mesela kuş çok yaşlıysa veya hastaysa biras geç gelir ama genç saglıklıysa 3 haftada bile gelebilir...

saygılar...

kanatlar geldiginde kuslar yuvaya alismis olurmu yoksa tekrar bu yontemleri denemelimiyim bantlama falan...

zaten kanatlar birden tam gelecek deil sen kanatlar geldikçe kuşları alıştırırsın.Mesela benn balkonda besliyorum kanatlar yavaş yavaş geldikçe balkonun bir başından falan bırakıyodum kuşları sonra hafif hafif havaya atmaya başladım ama eşleri yanıda hazır oluyodu çünkü kuş sapıtıcak olursa eşini göster hemen gelir.En sonunda da artık kuşlardan emin olduğumda korkutuyorum ve uçuyolar...

cevremdekı herkes alıstırma asamasında kusların es olması durumunda dısının kanatları makasla vea cek erkegı saal ucsun catıya gelsın falan dıolar ondan cekmıstım goruslernızı ogrenmem iyi oldu...

Geri