kanattaki bitler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ediz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ediz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim ediz
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaslarım dostlarım yenı basladımdan dolayı fazla bı bılgım yok ve bugun guwercınımı elıme alıp baktımda kanat ıclerınde karınca gıbı seyler wardı ve bıtlermıs bunları yok etmek ıcın tawsıyenız ne olur bana yardımcı olun llutfen saygılar.

merhaba
abi benim bildiğim kadarıyla eczanede bolfo diye bir toz var paketi 10 ytl sanırsam.ondan kullanabilirsin bende bir abiden aldım etkisini gördüm onu kullanabilirsin.ha zararını ben görmedim ama varsa da bilmiyorum bu konuda bilgili arkadaşlar bilgi verirlerse bende sevinirim.
birde sizin oralarda ihale,pazar veya dernek varsa oralarda bit için ilaç temin edebilirsin.

kardeş evet onlar bittir ve at sinekleride vardır bu tür haşereler için tozlar spreyler var toz olarak isim bilmiyorum ama blotic imperator gibi sıvıları banyo sularına karıştırarak kendiniz kafalarını sokmamaya dikkat ederek banyo yaptırabilirsiniz..ama forumda daha ayrıntılı bir bilgi için arama yapmanızı öneririm çünkü bu konuyla ilgili bir çok konu var !!

Bende arkadaşlar gibi ecz satılan bolfo bilotıc neguvan toz hangisini bulursan uygulama yapabilirsin.İmparatorda etkili bir ilaç ama yakıcı özelliği var.Kuşlarda tahribat yapabiliyor.Dikkat etmek gerekiyor.

Öncelıkle merhaba arkadaşım

Bence o karıncaya benzettiğin seyler parazittir genelde de çoğu kuşta olur o pekte sorun cıkaracağını sanmıyorum

saygılar...

Geri