kanattaki ur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aknn84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

aknn84

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
akın çınar
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
herkese selamlar...kusumun kanadında ur çıktı ne yapmam gerekir..şimdiden saygılar..

salmomix denen bir ilaç var, toz, kuşa her gün çaykaşığıınn ucuyla darı büyüklüğünde verirsen inşallah iyi gelir... ilacı www.evcililac.com dan temin edebilirsin. ben alıp kullandım faydasını gördüm..

salmomix denen bir ilaç var, toz, kuşa her gün çaykaşığıınn ucuyla darı büyüklüğünde verirsen inşallah iyi gelir... ilacı www.evcililac.com dan temin edebilirsin. ben alıp kullandım faydasını gördüm..

kardeş sirke ruhununu aktarlardan alıyorsun kulak temizleme çubuğuyla ur'un üzerine hergün kabuk bağlayıncaya kadar sürüyorsun belli bir zaman sonra o kendiliğinden düşüyor herkese tavsiye ederim zahmetsiz bir iş.

Selam arkadaşlar Bu Sirke Ruhu gerçekten kuşun ur u temizliyormu ??

kullanmadıgım ilaç kalmadı tam manasıyla iyileşme saglanamamakla kuş kesinlikle eski formunu bulmuyor arefe günü kanadında ur olan kuşuma yaptıgım operasyonu anlatıyım bir keskin bıçak iki adet paket lastigi biraz tütün ve amerikan tentürdiyotu kuşun kanıdının urlu bölgesinden bir parmak yukarısının tüylerini açıp ortasından kestigimiz paket lastiklerini iki kat yapıp sıkıca boguyoruz kanat altına sert bi tahta koyup urlu bölgenin biraz üstünden kesiyoruz o kadar büyük bir kanama olmuyo kesilen kanada tütünle pres yapıp az olan kanamayıda durduruyoruz kuş yarım saat felan elimizde sonra açıp tütünü alıp pansuman yapıp bırakıyoruz kuş bir gün sonra cin gibi devam eden haftada pansumanları yapıp karışık yemle besliyoruz 15 gün kadar tabi bu işlem sonrası bir iki gün sabah akşam şekerli su veriyoruz enjektörle biraz bu işlem sonrası benim kuşun eskisinden daha iyi...

Geri