kanattaki urmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osman güneş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
herkese merhaba yeni almış olduğum bir çift güvercinden dişisinin kanadı düşüktü nedendir diye meraklanırken foruma yazdım ve genetik vs cevaplar aldım ama tek sadece sol kanadı düşük olduğundan dolayı emin olamadım ve kuşumun kanadını inceledim ve urmudur bilmiyorum ama kuşumun kanadında tamda eklem yerinde bir şişkinlik var henüz çok büyük değil resim yükleyeceğim ama korkuyorum bişey olcak diye eğer ur ise gidip değiştirmeye çalışacağım
Not: kuşu aldığım yerde kuşlar kapalı kafeslerde duruyodu kuşçular çarşısından aldım birde kuşu yere bıraktığım zaman direk yere düşüyor

birde kuşları geri vermesem acaba küçük bir operosyonla halledebilirmiyim

Ekli dosyalar

• 04022012578.webp
    04022012578.webp
    947.2 KB · Görüntüleme: 981
üzerine bastırdığım zaman yumuşak değil sert ama ben yinede urdan şüpheleniyorum

kardeş meraba. bahsettiğin şişkinlik ur değil.sıkıntı yapma ama kuş aşırı halsiz anladığım kadarıyla. yerinde olsam bu nedenle değiştirme fırsatım varsa değiştirirdim.. tedavi olayını çünkü tecrübeli arkadaşlar sende iyi yapacaklardır. sağlıcakla,

Abi öncelikle saol şimdi kuşçudan geldim adam bu ur değil beze oluşmuş dedi ama dedi kuş halsiz kalmış dedi vitamin minaral takviyesi yap dedi bende aldım geldim kuşları şimdi yumurta kabuğu vereceğim :)

Resimden pek görülmüyor, eklem yerinde olduğuna göre ödem oluşmuşta olabilir, belki bir yere vurmuştur şişmiştir. Yumuşak diyorsun, ur, beze, ödem ayrı ayrı şeyler. Ödemde yumuşak olur sanki o şişliğin altında hava varmış gibi. Elinle hafif bastırınca hava var mı yok mu anlaşılır, çok hafifçe.

merhaba osman Bu Sarı kafa Miski Dişin Anladığım kadarıyla Kuşta Bişe Yok Sadece Biraz Bakım Sadece O Birde Bir konuyu değişik Türlerde Sürekli Açmana Gerek Yok Hepsini Anlatsaydın Söyleyebilrdik Şimdi Kuşu Fazla Ele alma Yemini Suyunu Ver Vitamin Tüy Zamanında Yumurta Zamanında olur ama seninkiler halsiz bir müddet kullan ama sakın ele alma Düzelirler Terkar Bol yavrular Dileğiyle Saygılar ;)

Geri