kangal almak isteyen yok mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kutay

Üye
Siteyi ziyaret et
Bizim çiflikte 3 aylık 5 güzel kangal yawrusu var ilgilenenler için telim 05375085201 msn'm [email protected]

not: yawruların hepsi SAFKAN SİVASTIR zaten yawrularda sivastan gelmektedir.

Selamlar Kutay kardeşim yavruların ve anne babanın resimlerini bizimle paylaşırmısın?

resimlerini koyarsan daha iyi olcak inşallah bakabilecek insanlara verirsin.

Resimleri en kısa zamanda koyucmm ama baba ve anne sivasta zaten gelen 18 yavru 3 farklı anneden ben kendm için ayırdığım 5 yavruyu satışa çıkardım... :heyo:

gelen 18 yavru 3 farklı yavrudan dıye bı bolum var yazınızda safkan kangallar en fazla 3 yavru verırler sızınkısı ıse anne basına 6 yavru dusuyo bence yavrular safkan degıl. neden dersenız cunku bende sıvaslıyım ve yetıstırıyorum.suru sahıbıyız ve kopegın her halınden anlarızz.tesekkurler

Abi bize bunları getirdiler ve getiren şöför de aynen bunlar 3 farklı anneden dedi ama köpekler safkan abi bundan eminim. Büyük ihtimalle getiren şöför bize yanlış birşeyler sööylemiş. Şöförün söylediği yanlış şeyler için herkezden özür diliyorum. Kangalların safkan olduğuna inanmayanlar da gelip kendi gözleriyle görebilir. Yavrular istanbulda best dog adlı çiflikte bulunmaktadır.

Abilerim arkadaşlarım bu gün çiflikteydim ve sadece bir dişi kalmış.

SELAMLAR
kutay bey maşallah güzel kangal allah nazardan saklasın...

masallah guzel kangal keske erkek olsaydı ama kısmet alan umarım guzel bakar ve hayrını gorur saygılar

Köpekler satılmıştır yazmış arkadaşımız. İlan tarafımdan kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri