Kangal yavrusu arıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Müezzin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 787
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Müezzin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman AK
Meslek
Emekli,hafız,hacı(vefat etti)
İlgi Alanı
Kediler
2 Erkek ve 3 dişi kangal yavrusu arıyorum.Koyunlarıma çobanlık yapıcak.Sürünün içinde inek ve 5 keçi olduğundan dolayı yavrular en fazla 3 aylık arıyorum.Nedeni;yavruların keçiye alışması zor olduğu için küçük yaştan bakılması gerekiyor.300YTL veririm.

Kardeş Bence Sen anca 1 tanesini 300 e alırsın Benim bildiğim pahalı luyor Yavru Kangallar.

Arkadaş doğru bahsetmiş.Amatör üretici veya hobici vasfındaki çevrenizde varsa o fiyata alabilirsiniz.Yada çobanların elinde mera ve otlaklara kurulmuş yerlerde aramanız lazım çünkü ancak onlar fiyat koymazlar ve verirler.Derseniz ben yerinden dört dörtlük bir kangal yavrusu alıcam fiyatı 1000ytl ve üzerine kadar çıkıyor değil 5 yavru tek yavrunun fiyatı bu.Sivastaki çiftliklerde durum bu.Bence siz çevrenizden yakın köylerden hayvancılıkla uğraşan kimselerde edinmeye çalışın.Saygılar,

abi en iyiisi en yakın hayvan barınağına . orda kangal ve bir çok cinsten köpek bulursun .. ist yaşıyorsan yardımcı olurum . kendim yedikule hayvan barınağı gönüllüsüyüm ..saygılar

BReZza' Alıntı:
Kardeş Bence Sen anca 1 tanesini 300 e alırsın Benim bildiğim pahalı luyor Yavru Kangallar.

Terbiyeli olun karşınızda konuştuğunuz kişi 57 yaşında. Siz ise daha 20. Böyle bir durumda kardeşim mardeşimli konuşmak yakışmıyor. Zaten 300 ytl verebbilirim demiş. Ne kadara alabilirim dememiş beyefendi.

süleyman bey..ilanınız ile yakınen ilgileneceğiz.size bu konuda destek olmak istiyorum..sizin hangi ilde oturduğunuzu göremedim..lütfen oturduğunuz ili ayrıca üyelik formunun tamamını doldururiseniz daha kolay olacağı kanısın dayım..
şimdi yardım cı olacağım derken hazırda tabii ki bir kangal yok ama en azından dostlarımız la iletişim kurup becerebilirsek safkan yok olmazsa kötü ihtimal ile kırma bir kangal elde etmeye çalışacağım..saygılar..

Merhaba Süleyman Bey,

Bundan birkaç sene öncesine kadar hediyelik olarak görülen kangallar maalesef artık tamamen ticari meta olmuş durumdalar. Bu da beraberinde birçok ticari hileyi getiriyor.
Bir Sivas'lı olarak size yardım etmeyi isterim. Sivas'ta birçok yetiştirme çiftliği mevcut. Size tavsiyem eğer çok uzak değilseniz bizzat gözünüzle görerek pazarlık yaparak almanızdır.

Saygılar...

basoglanh' Alıntı:
BReZza' Alıntı:

Terbiyeli olun karşınızda konuştuğunuz kişi 57 yaşında. Siz ise daha 20. Böyle bir durumda kardeşim mardeşimli konuşmak yakışmıyor. Zaten 300 ytl verebbilirim demiş. Ne kadara alabilirim dememiş beyefendi.

Arkadaşım 1.si Ben Yaşını görmedim 2.si Kardeş Kelimesi Kötü bir kelime değil

Bu sitedeki bütün hayvan severleri kardeşim Yahut abim olarak görüyorum Kardeş kelimeside sadece Yaşı küçük olanlara kullanılmaz Örnek olarak siz bir ortama girdiğinizde diyelim erkek kardeşiniz( Abiniz )var yanınızda neyiniz oluyor dediklerin de abim Yada kardeşim yada kardeşiz dersiniz. Bu herkes için geçerlidir Bende webmaster'ım ve Üniversite okuyorum Terbiyesizlik Yaptığımı sanmıyorum ve webmaster'lık Yaptığım yerlerde de Konulara Admin Yada moderatörler müdahale eder Konuştuğum Kişi beni Yanlış anlamadı fakat sizin yazdığınızı görürse yanlış anlaya bilir o yüzden Yanlış anlaşılmasın diye yinede kendisinden özür diliyorum.

Arkadaşlar 2 erkek 1 dişi yavruyu 100 ytlye aldım.2 Dişi yavru arıyorum.Tanesine 100Ytl verebilirim.Aldığım yavrular kalın boyunlu kuyruklarınıda simit gibi yapıyorlar.Hem güçlü hemde sevimli köpekler.Zaten aldığım kişi keçi besliyen biri keçilere alışması zor olmayacak.

Konu tarafımdan kilitlenmiştir bundan sonra ki aşamalar da konu sahibine elinde satılık kangal ırkı köpek olan arkadaşlarımız bir birlerine özel mesajla ulaşıp konuyu kendi pazarlıkları içinde halletmeleri çok yerinde olacaktır.Lütfen bu tip konulara fikir ve düşünce yazmayınız elinizde varsa kangal ırkı köpek ve satmaya da niyetiniz varsa alıcı beyfendiyle muhatab olursunuz yoksa da bu konuya ilgilenmenize gerek yoktur satıcı ister 50 ytl ye satar ister 4000 ytl ister ilan verilmiş''istersede alıcı 50 ytl kangal arar bulur yada bulamaz ayrı bir konudur beyfendi bütçesinin verebileceği rakkamı belirtmiştir!'' bundan sonrasını alıcının istediği kriterlerde satıcı varsa özel mesajla birbirlerine ulaşarak haletmeleri gerekmektedir alıcı beyfendi verebileceği rakkamı beyan etmiş değerlendirip işine gelenler yardımcı olabilirler.

İyi zamanlarda esenkalınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri