kanlı isal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yozgatlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

yozgatlı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah kocaslan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
slm ben yozgatlı
kuslarımın bazılarında yeşil isal var
önerebileceğiniz bi ilaç varmı teşekkürler

Merhabalar..

Güvercin beslemeye başlayalı 2 yıl kadar oldu ama abilerimizin kardeşlerimizin tavsiyesi üzerine ben ishal için kırık pirinç kullanıyorum ve kesin çözüm sağlıyor.

Saygılarımla...

İbrahim Güven

marmarislee' Alıntı:
Merhabalar..

Güvercin beslemeye başlayalı 2 yıl kadar oldu ama abilerimizin kardeşlerimizin tavsiyesi üzerine ben ishal için kırık pirinç kullanıyorum ve kesin çözüm sağlıyor.

Saygılarımla...

İbrahim Güven

benimde kuşların kanlı isal oldu.Ve ekmek yüzünden
Sakın kuşlarınıza ekmek vermeyin!!!
dediklerinizi yapıcam umarım işe yarar..

marmarislee' Alıntı:
Merhabalar..

Saygılarımla...

İbrahim Güven

çok teşekkür ederim.Yemin içinde kırık pirinç kullanıyodum zaten ama bu aralar biraz çoğalttım ve gerçekten isal geçti.
tekrar tekrar teşekkür ederim.
bu arada kuşlarınıza ekmek vermeyin!!!!!

Bildiğim kadarıyla yarıyor... GEçmiş olsun..

SİNAN ÖZTEKİN

yeşil ishal , sülfamezatin ..., Coxi-gel .. vb ilaç ile tedavi edilebilir. pirinç ishali keser. burada konu YEŞİL İSHAL . :slm:

s.a kardeşim coxsidin ve baytril %10 bu iki ilacı insulin şırıngasıyla kuşun durumuna göre 2-3 gün agız yolu ile kuşa ver coxsidin 4 cc baytiril %10 1 cc aynı şırıngaya cek karıştır inş düzelecek Allahtan şifalar

dahada yem yıyemıyosa kanarya yemı deneyın yemden kesılen kuşunuza verın taş gıbı olur ınsallah gecmış olsun bu arada

Geri