kapalı çatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

gokmavi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah güler
Meslek
makine
İlgi Alanı
Kediler
Slm arkadaşlar simdi bende 3tane kus var kuşlar çok iyi daha önce acık alanda ucurdum güzel seferli ankara bozlarından bozlar sökük diğeri yeme düşmüş bozların yavrusu mavi toplam 3 kus var benim catım kapalı bitane pencere var kümes çatının içinde simdi ben bu kuşların kanadını bantlayıp çatının üstüne salsam geri o pencereden içeri inerlermi dışı olan boz daha önce alıskındı sonra acık alana götürdüm simdi geri getirdim iste belki diyorum o hatırlıyodur çatıyı hala yada erkeği çatıya salsam dişiyi de içerde görüp inermi napıcam bilmiyorum bide simdi ucursam kacardiyede korkuyorum çünkü kuşları bastıramam diye zaten dişiyi ucurmam acık alanda bile zor indiriyodum erkekle yavruyu ucursam dişide çatının üstünde gezse böyle istiyorum bu şekilde nasıl alıstırırım tavanın üstünde gezdirip geri içeri nasıl alabilirim bide burada çok bina var bide çok kuşçu var pırıltıya gider diye korkuyorum gerçi es düskünü erkek eşini bırakıp gidermi bilmiyorum sizden cevap bekliyorum .

bence ilk baş düz ucan baska bango gibi yada daha ucuz düz ucan kuş alıştır onlarla beraber salsan daha rahat olur en azından gidermi diy ekorkunuda yenersin onlar girerese digerleride girer

Geri