kapi ustu havalandirmam yeterlimi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wulpes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

wulpes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
levent parlak
Meslek
hasta danışmanı
İlgi Alanı
Kediler
Havalandirmam yeterlimi kumes ebatlari 150×150 ?

Ekli dosyalar

• IMG_20130418_013843.webp
    IMG_20130418_013843.webp
    205.6 KB · Görüntüleme: 1,707
yeterli gözüküyor. sıcak havalarda kuşları almaya kümese girdiginde boğucu bir hava gelirse sana ozaman anlarsın biraz daha havalandırma yeri açman gerektiğini

arkadaşım benımde senın ölçülerde 150cm 150 cm bi kafesim var uçurmalık ve bence havalandırman çok yetersiz ben boydan kapıyı tell yapmıştım kafes içirsinde amonyak miktarı artıkca kuşlar için hastalıgın başlangıç temeli atıllmış olur oyuzden kesınlıkle daha büyüt tel kısmı güvercinler soguktan ölmez ancak fazla havasızı bi kümeste kısa bı süre sonra hastalıga davet çıkar bide bak yurt dısındakı kus kümeslerini incelıyorum bi sürü video izlemişimdir bu güne kadar hepsinde gördüğüm ortak özellik kafesin ön yüzeyi tamamen tel oluyo içerdeki gübrenin bi şekilde kuruması lazım

pıncır' Alıntı:
arkadaşım benımde senın ölçülerde 150cm 150 cm bi kafesim var uçurmalık ve bence havalandırman çok yetersiz ben boydan kapıyı tell yapmıştım kafes içirsinde amonyak miktarı artıkca kuşlar için hastalıgın başlangıç temeli atıllmış olur oyuzden kesınlıkle daha büyüt tel kısmı güvercinler soguktan ölmez ancak fazla havasızı bi kümeste kısa bı süre sonra hastalıga davet çıkar bide bak yurt dısındakı kus kümeslerini incelıyorum bi sürü video izlemişimdir bu güne kadar hepsinde gördüğüm ortak özellik kafesin ön yüzeyi tamamen tel oluyo içerdeki gübrenin bi şekilde kuruması lazım

zaten bi kaç kuşta hırıltı söz konusu oldu bu havalandırmayı açmadan önce ama istanbulda dediğiniz gibi boydan boya tel yaparsam vay halime artık bi şekilde halletmeye çalışırım eğer sorun devam ederse öneriniz için teşekkür ederim

kümesin çatı kısmına yağmur, kar gelmiyorsa, kapının üst kısmından 1 karış gerisinden başlamak üzere 8-10 luk matkap ile 30 cm, 30 cm lik karelik (30 a 30 yer karoları büyüklüğünde) bölgeye bolca delikler açarsan veya kümesin üst kısmına havalandırma bacası koyarsanız kümesin içinde hava sirkülasyonu yapmış olursunuz. bu hava sirkülasyonunda da kuşlarınız kalmamış olur.

:slm: GÜZEL..MAŞALLAH :slm:

metkor1961' Alıntı:
kümesin çatı kısmına yağmur, kar gelmiyorsa, kapının üst kısmından 1 karış gerisinden başlamak üzere 8-10 luk matkap ile 30 cm, 30 cm lik karelik (30 a 30 yer karoları büyüklüğünde) bölgeye bolca delikler açarsan veya kümesin üst kısmına havalandırma bacası koyarsanız kümesin içinde hava sirkülasyonu yapmış olursunuz. bu hava sirkülasyonunda da kuşlarınız kalmamış olur.

zekeriya abi çok teşekkür ederim yağmur kar geliyor ama onu önlemek kolay dediğinizi uygulayacağım 1 5e 10la ve ondülünle hallolmucak bişey değil tekrar teşekkür ederim :)

kümesin diğer açılarından da bir foto olsa güzel bir şeyler düşünürüz.

Geri