wulpes
Üye
- Ad Soyad
- levent parlak
- Meslek
- hasta danışmanı
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pıncır' Alıntı:arkadaşım benımde senın ölçülerde 150cm 150 cm bi kafesim var uçurmalık ve bence havalandırman çok yetersiz ben boydan kapıyı tell yapmıştım kafes içirsinde amonyak miktarı artıkca kuşlar için hastalıgın başlangıç temeli atıllmış olur oyuzden kesınlıkle daha büyüt tel kısmı güvercinler soguktan ölmez ancak fazla havasızı bi kümeste kısa bı süre sonra hastalıga davet çıkar bide bak yurt dısındakı kus kümeslerini incelıyorum bi sürü video izlemişimdir bu güne kadar hepsinde gördüğüm ortak özellik kafesin ön yüzeyi tamamen tel oluyo içerdeki gübrenin bi şekilde kuruması lazım
metkor1961' Alıntı:kümesin çatı kısmına yağmur, kar gelmiyorsa, kapının üst kısmından 1 karış gerisinden başlamak üzere 8-10 luk matkap ile 30 cm, 30 cm lik karelik (30 a 30 yer karoları büyüklüğünde) bölgeye bolca delikler açarsan veya kümesin üst kısmına havalandırma bacası koyarsanız kümesin içinde hava sirkülasyonu yapmış olursunuz. bu hava sirkülasyonunda da kuşlarınız kalmamış olur.