kaplama sarı kafa sabuni kaplama miski

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arapmardin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

arapmardin

Üye
www.kaplamasarikafa.azbuz.com
Ad Soyad
özgür delice
Meslek
turizim
İlgi Alanı
kaplama sarı kafa sabuni kaplama miski eşleştiren varmı yanlız tahmin yürütmeyin lütfen eşleştirip yavrusunu görenler nasıl bir kuş attığını kısaca tarif edermi

2 miskiden sabuni bile çıkar iki kuşunda ayı renk olması bişi değişritmez önemli olan kandır damardır.bnm de öle var kümeste mesela bir çift şekeriden biri çakmaklı biri şekeri çıktı.ayrıca aşağıdaki çiftten bi alttaki yavrular çıktı ilginç işler ama ben beyaz çıkmasını tercih ederdim bu gidişle kümeste şekeri ve arap kaynıcak :hhh: :heyo:

Ekli dosyalar

• CeLaL050.webp
    CeLaL050.webp
    236.3 KB · Görüntüleme: 3,680
  • Celal_059.webp
    Celal_059.webp
    192.1 KB · Görüntüleme: 3,587
lugat16' Alıntı:
2 miskiden sabuni bile çıkar iki kuşunda ayı renk olması bişi değişritmez önemli olan kandır damardır.bnm de öle var kümeste mesela bir çift şekeriden biri çakmaklı biri şekeri çıktı.ayrıca aşağıdaki çiftten bi alttaki yavrular çıktı ilginç işler ama ben beyaz çıkmasını tercih ederdim bu gidişle kümeste şekeri ve arap kaynıcak :hhh: :heyo:

Çok enteresan.Bence sizin dişi kuşunuzun kümesteki koyu renk bir kuşla ilişkisi var. :))) Dişi kuşunuzu kümes içinde takip etmenizi öneririm.Saygılar...

bencede kuşun genlerinde ne varsa yavrulardaki renk ona göre atıyor,benim beyaz ön tepe ve gök mavi yavruları;
biri sarı biride dumanlı oldu ben beyaz bekliyordum ama cıkan yavrular da çok güsel:)))

Çok enteresan.Bence sizin dişi kuşunuzun kümesteki koyu renk bir kuşla ilişkisi var. :))) Dişi kuşunuzu kümes içinde takip etmenizi öneririm.Saygılar...

yok ya öle bişi yok bunlar eşlerine çok sadık başka bi kuşla fln kümeste tek kuş yok

SLM SARI KAFA SABUNİLER FİYATLARI NE OLUR GÖRME ŞANSIMIZ VARMI

Geri