Kaplan Kelebekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
www.kuscular.org Alt Kuruluşu olan resmi Destek Sitemizden Alınmıştır.

sıyrık' Alıntı:
bunlar da benim biricik eşi benzeri olmayan kelebeklerim
aV1JF01i.webp

aV1JFGqJ.webp

aV1JG1T0.webp

Pq26j6B9.webp

aV1JGoki.webp

Pq26jj3S.webp

ARKADASIM MERHABA KUŞLARIN COK GÜZEL MAŞALLAH BANADA BİR ÇİFT TAKIM OLARAK KELEBEK LAZIM NERDEN BULABİLİRİM BİR BİLGİN VAR MI?

hasan_22' Alıntı:
ARKADASIM MERHABA KUŞLARIN COK GÜZEL MAŞALLAH BANADA BİR ÇİFT TAKIM OLARAK KELEBEK LAZIM NERDEN BULABİLİRİM BİR BİLGİN VAR MI?
selam kardeş bende 2 çift kaplan var satılık manisa çakar kelebek akma göz sana verebilirim damızlık ************@hotmail.com mavi baş karabaş altın baş çiftlerimde var ilgilenirsen ekle görüşelim 0536 *********

sevgili arkadasim Erdinc Eger Güvercin satmak istiyorsaniz sitemizin Guvercin Satmak isteyenler kısmındaki odaya mesajlarinizi birakiniz, burasi ilan sayfasi degildir tesekkurler. Bu sebebten mesajinizdaki MSN ve Telefon numarlarinizi siliyorum Simdiden anlayisiniz icin tesekkur ederim.

evet cok gùzel kaplanlarin benimde gercekten hosuma giden bir renk

evet cok gùzel kaplanlarin benimde gercekten hosuma giden bir renk

tek kelimeyle süper..ALLAH nazardan saklasın..

bunlar sığırcık olmuyo mu benim bildiğim kaplan sadece kafası çilli olandır

abi kuşların cok güzel ama siz bunlara kaplanmı diyorsunuz.Tam anlayamadında.kuşların cok bol yavru almınız dileğiyle.

hasan_22' Alıntı:
slm abı banada lazım bulursanız lutfen banada haber verın

yaa kardeş sana birşey sorcam sen dolapcıda besliyon anladığım kadar kelebekte besliyon bende iki tane dolapcı var daha ucurmuyom yeniler ama bizim buralarda dolapcıların yüzüne bile bakmıyorlar kelebek kuşları görsel ollrak cok güzeller ondanmı daha değerliler?oyun uçuş kalitesi hangisinin daha kaliteli?ben buralarda dolapcı diyom kimsee bilmiyor!

Geri