KARA KAFA TİPPLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pigeon9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

pigeon9

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ersinn
Meslek
elektrik teknisyeni
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
SELAM
ARKADASLAR SADECE KAFA VE GÖĞÜS KISMI MÜMKÜN OLDUĞU KADAR BOL SİYAH ,PAÇALI VEYA PAÇASIZ EŞ VEYA TEK TİPPLER GÜVERCİNİ ARIYORUM....FİYATI MANTIKLI OLMAK ŞARTIYLA....SAYGILAR
[email protected]
05434642733 İSTANBUL

SLM arkadaş aradığın tip özellikle kara kafa zor bulunan tipplerdir .Bende tip yetiştirmekteyim ağırlıklı olarak sarı mavi ve kırmızı baş bulabilirsin . Bi ara bende aradım edirnekapı kuş pazarında buldum fiyat 100 tl deydi o da satılmıştı .

Aradığınız şekilde yardımcı olmak isterdim ama sadece elimde kırmızı kafa dişi tipp var.

slm emre bey elinizdeki kırmızı kafa dişi tipi satmayı düşünüyormusunuz eğer satarsanız alabilirim

mekan BEYYLERBEYİ

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER AMA SARI ,MAVİ,KIRMIZI KAFA HERYERDE VAR....BİZİM Bİ ABİYETANIDIK DİYE 60 A BIRAKMIŞLARDA BEN YOKTUM ODA ALMAMIŞ.....NEYSE SAYGILAR

ÖncelikLe Herkese Slm Ben Siteye Cep telefonumdan yeni kayıt oldum vandan katılıyorum van güvercini yetiştiricisiyim bende bir çift tippler arıyorum sarı,kırmızı, mavi kafa olması önemli deil paçalı ve tüm özelliklerini taşısın yeter bana bu konuda yardım edecek olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekürler.

ELİMDE Bİ TAKIM KOYU MAVİ KAFA VE KOYU KIRMIZI KAFA VARDIR KUŞLARIM SAĞLAMDIR...AYRICA VAN YÜKSEK UÇUCU İRAN YÜKSEK UÇUCUDA BULUNUR...0507 520 33 14

arka tepeli sarikafa budapesteler... pacalidir buyuduklerinde tek kafalari kirmizi kaliyor budapeste besleyen bilir... tepelilerin takim fiyati 100 tL dir... duzler 80 tl...

ayrica dileyene gercek Tippler de verebilirim elimde fazla Mahutian kan tippler... eric anslow lerins bela mahutian mix kan tippler var kuslar profesyonel ucus yariscisi soylardir.. bende klup uyesiyim turkiyedeki yarislara ve uluslar arasi yarislara katiliyorum 1 yildir uyeyim... kuslari 9 saat 25 dakika ucurdum kardeslerini... antremanda ama ayni soylarin 20 saat uzeri bir cok dunya rekoru ve kupasi var....

Ekli dosyalar

• sdc12131v.webp
    sdc12131v.webp
    34 KB · Görüntüleme: 1,858
Bir çift kara kafa tipim var satmayı düşünüyorum ancak altlarında yumurta var o yüzden bi süreliğine satamıyorum yarın fotoğraflarını atarım beğenirseniz görüşürz

Bunların karasıda var bir çift onları satmayı düşünüyorum. Kara kafaların 2 side paçalı

Ekli dosyalar

• 15072012206.webp
    15072012206.webp
    282 KB · Görüntüleme: 1,805
Bunlar bahsettiklerim

Ekli dosyalar

• 20072012209.webp
    20072012209.webp
    145.5 KB · Görüntüleme: 762
Geri