kara kanat miski arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
sevgili dostlarım bir çift damızlık kara kanat miski almak istiyorum ama bulamıyorum.aşağı yukarı olarak kanat deseni aşağıdaki resimdeki en önde bulunan kuşun kanat rengine benziyor.kanatları simsiyah olucak desensiz arap kuşların kanatı gibi.kuyrukları full ayna olucak,14 kuyruk telinden aşağı olmucak. yani hepsi beyaz beli temiz olucak tabiki doğal oalarak.perçemi tam tabak olucak kusursuz basık olucak,kafadan göğsünün altına bacak başlangıcına kadar koyu bir sarılık olucak tatlı bir sarı.
şimdilik başlıca aklıma gelen özellikler bunlar.elinde olan satmak yada takas etmek isteyen yetiştiricilerimiz buradan resimlerini ve özelliklerini anlatırlarsa sevinirim.
0543 601 9545

[email protected]

Ekli dosyalar

• işte ya budur.webp
    işte ya budur.webp
    109.9 KB · Görüntüleme: 1,574
bende var fkat percemi yok size satabilrim
fiyatta bir indirim yapacam size
peki bakacak yeriniz varmiydi acaba?

:D

Bana hec bakma kuslardan nefret etmeye basladim

emre sana baktırmıcam merak etme zaten sana bırakmam güvenip bu kuşları bulursam eğer :D

sevgili dostlarım anlattığım kuşa benzer kuş kimsede yokmu?

Yok herhalde kardeşim

Kimsede bu tarif ettiğim kuşa yakın kuş yokmu sayın dostlar.
Bildiğiniz bir yerde varsa lütfen yardım edin.

ömer bey bu türde kuşları yani özellikte parayla zor alınır ama size şöyle söylim aldınız diyelim altı hiç önemli değilmi en açık kanatlı kuşun altından karakanat geliyor en kapalı kuşun altından muz geliyor yani altı önemli altını görmeniz lazım örnek size kendi kaplamalarımı gösteriyim bir bakın beğenirseniz irtibata geçeriz yıllarca onları daha iyi nasıl yaparıma uğraştım bunları ürettim.

Ekli dosyalar

• PICT1092.webp
    PICT1092.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,583
[No message]

Ekli dosyalar

• Cgl dlc-0203.webp
    Cgl dlc-0203.webp
    15.6 KB · Görüntüleme: 1,990
[No message]

Ekli dosyalar

• PICT1025.webp
    PICT1025.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,555

koyduğunuz kuşların hiçbiri tariflerime uymuyor.
ama bu kuşun güzel perçemli,akkuyruk olanı varsa ve kanat üstünü daha yakından görürseem düşünebilirim.

kardes kara kanat ön tepe kırmızı kafa [miski] satılır konum eskişehir

macit_26' Alıntı:

resimlerini buradan paylaşırsanız aradığım kuş olup olmadığını size iletirim.
Yeriniz önemli değil.

kardes basıklarım bunlar ıstersen ama duzler var onlar kusursuz ırtıbata gecmek ıstersen msn [email protected]

Ekli dosyalar

• IMG_0653.webp
    IMG_0653.webp
    61 KB · Görüntüleme: 1,463
  • IMG_01951.webp
    IMG_01951.webp
    378.7 KB · Görüntüleme: 1,445
Fuat bey saolun aradığım tarzda değil ama.

macit_26' Alıntı:

S.A Arkadasim...

Hosgeldin öncelikle aramiza,insaallah sitemizde hosca vakit gecir ve aradigin dostlugu bulursun.Bu arada neresindensin Eskisehir`in öncelikle kendini tanit istersen.birde su bahsettigin kusun fotosunu yollada görelim insaallah.

Allah`a emanet olasin.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

msnden daha ayrıntılı foto yolayabılrım

Ekli dosyalar

• IMG_0534.webp
    IMG_0534.webp
    64.8 KB · Görüntüleme: 1,518
  • IMG_0737.webp
    IMG_0737.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,514
  • IMG_0672.webp
    IMG_0672.webp
    47.5 KB · Görüntüleme: 1,545
Kanat rengine önem veriyorum istediğim bu resimdekinden bile siyah olacak.

Ekli dosyalar

• 76126img03na7.webp
    76126img03na7.webp
    35.3 KB · Görüntüleme: 1,738
al kardes yenı cektım ıstedıgın varsa

Ekli dosyalar

• IMG_0800.webp
    IMG_0800.webp
    888.2 KB · Görüntüleme: 1,482
  • IMG_0808.webp
    IMG_0808.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,471
  • IMG_0809.webp
    IMG_0809.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,541
Fuat bey teşekkür ederim ama tarifime uymuyorlar.perçem akkuyruk,kaplama,kara kanat hepsini bir arada istiyorum bide kanat üstü gösterdiklerinizden daha siyah olsun istiyorum.
Biliyorum çok fazla özellik arıyorum ama yapacak bişey yok şu an hayalimdeki kuş o?
Sanırım daha bu tarifimdeki kuş üretilememiş benimde zamanım olmadığı için ve fırsatlar el vermediği için çalışma yapamıyorum bu kuşları üretmek için.
Ama kuşlarınız gerçekten çok güzeller maşallah.

tesekkur ederım gercekten sızın ıstedıhınızı bende gormedım ıns gonlunuze gore bulursunuz

[No message]

Ekli dosyalar

• PIC_0125.webp
    PIC_0125.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,275
bende bir dişi var basık perçem sarı kafa ama koyu sarı değil çok tatlı bir sarı kanatları istediğiniz kadar karamı bilmiyorum ama kuyruğu 2 ye 2 aynakuyruk.kmople değil.birde erkek var basık ama aynakuyruksuz.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Fuat bey teşekkür ederim ama tarifime uymuyorlar.perçem akkuyruk,kaplama,kara kanat hepsini bir arada istiyorum bide kanat üstü gösterdiklerinizden daha siyah olsun istiyorum.
Biliyorum çok fazla özellik arıyorum ama yapacak bişey yok şu an hayalimdeki kuş o?
Sanırım daha bu tarifimdeki kuş üretilememiş benimde zamanım olmadığı için ve fırsatlar el vermediği için çalışma yapamıyorum bu kuşları üretmek için.

Tariflerinize uygun kuş bulursanız haber verinde bizde böyle bir kuş görelim. Sanırım sizin hayel gücünüz baya kuvvetli.

elimizde yaklaşık 20 çift var perçemlisi perçemsizi aynaslısı düzü..ilgilenirseniz [email protected]..uygun fiyata verilir

bykadiroz' Alıntı:
Ömer ÖZKURT' Alıntı:

Tariflerinize uygun kuş bulursanız haber verinde bizde böyle bir kuş görelim. Sanırım sizin hayel gücünüz baya kuvvetli.

tamam bulunca size de haber verelim.
Neden böyle gereksiz bir yorum yapma ihtiyacı duydunuz anlayamadım.
Olmayacak bir kuş değil.üzerinde çalışılarak yapılabilecek bir kuş.
Hayal gücüm kuvvetli olmasa zaten ben ve benim gibilerin hep aynı kuşları göreceksiniz değişik kuşları hiç göremeyeceksiniz.

Ömer abi yıllar önce böyle biş kuş aramışsın.Sana böyle bi çift miski bulduk diyelim bunun oyunu var daha onu nasıl denk getiricektin :S kostüm için olmaz denmiş ama iyisi kötüsü görüyoruz böyle kuşları.

Geri