Kara Kızım..(Maşaallah)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mkeskin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Mkeskin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mümin Keskin
Meslek
Esnaf
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar oylama yapsanız bu Kuşun alacağı değer nedir?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HXRFLmWyqz0[/youtube]

kamera görüntüsüyle değerlendirmek çok doğru olmasa gerek maşallah güzel kuş tüyü kadar ömrü olsun selamlar

maşallah nazar değmesin.

maaşallah güzel hayvan 9/10 verirdim çıkarken daha bol takla ile cıksa daha iyiydi:)

biber06' Alıntı:
kamera görüntüsüyle değerlendirmek çok doğru olmasa gerek maşallah güzel kuş tüyü kadar ömrü olsun selamlar

Varsa daha ıyısı ızleyelım maşllah son zamanlarda alçağa iyi gelen olarakgordugum nadır kuşlardan maşallah

Mümin bey ben Bursa'dayım yakınsam gelırım ızlerım alırım gıderım sen nerdesın

BEN KUŞU KÖTÜLEMEDİM ALÇAĞA GELEN İYİMİ OLUYOR

kusun yerden kalkisi ve inis ayagi bence 10 nr.oyun sitili ise fena degil eger kus yavruya kusmus yasini doldurmus ise be :heyo: nce 10 üstünden 8 güle güle besleyin emeginize saglik. :

yanlış anlaşılmasın bu kuş benim olsa güle güle beslerim
fakat bir metrenin altına inmesi beni korkutur bir metrenin altına inmesin 2 2.5 metrenin üstünden almasın bana yeter
güle güle besleyin

ben kuşda kabahat felan aramadım bir kuşa iyi oynuyor demek için o kadar çok krıter varki atması tabanı taklası bağlaması kamera çekimiyle altında izlemek farklı kanımca bi puanlama yapmak yanlış olur anlamında yazmıştım yanlış anlaşılmasın kuş iyi tüyü kadar yavruları olsun selamlar

S.A MAŞALLAH GÜZEL KUŞ ÇOK DİBDEN ALIYO KAÇIMI VE ADETİ DE GÜZEL GÜLE GÜLE BESLE ALLAHA EMANET OLUN

thundereblue' Alıntı:
biber06' Alıntı:
BEN KUŞU KÖTÜLEMEDİM ALÇAĞA GELEN İYİMİ OLUYOR

Yani şefim ne kadar alçağa gelip ne kadar çok çekip doldurursa o kadar guzel olur

kardeş kuşu güle güle besle , tüyünce hayrını gör , ama şöyle de bi gerçek var : inşallah boş atmaz da, bu kadar alçağa gelen bir kuşun eninde sonunda boş yapışma oranı % 90 dır bence ! arkadaşın dediğinin yarısına katılıyorum ne kadar çok çekerse okadar iyi kısmına, ancak nekadar alçaktan alırsa kısmına katılmıyorum, kuş 1 1,5 metre altına girmemeli, eninde sonunda boş atar atınca da bidahada ne sefere gelir ne de fişek alır.bi de ^^kuyruk sürtme^^ olayı da artık bilimsel olarak da aksi ıspat edilmiş hatalı bir harekettir, hiçbir istikrarlı oyun ve performans güvercini kuyruğunu sürtecek kadar alçalmaz, alçalırsa da zaten bu tarz güvercin sınıfına girmez ve boş atan sıra güvercini adını alır.

saygılarımla

9/10 çıkarken az takla atıyor ama rengi ve yapısı güzel güle güle besle

Tekrar ediyorum maşallah bu kuş bende olsun daha ne isteyeyim sahibi olan arkadaş sahip çıksın bence kimse bu kuşa hata bulmasın

herkesin görüşüne saygımız vardır, ben kuşu kötülemiyorum kimse yanlış anlamasın, kendi kuşumda bukadar alçağa gelse kendi kuşuma da aynı şeyleri söylerim arkadaşlar !
tespitim yanlış mı arkadaşlar ?

arkadaslar herkes iyi kötü yorum yapmıs ama kusta tek güzelsey kalkısı ve inisi baskabisey bence kacma desen kacmayok kus netarafa gitti bellideyil benim hosuma gitmedi ama önemli olan sayıbının hosuna gitmesı umarım ılerde daha ıyı olur

yav kardes 1 video,da sen koyda bakalim lütfen kus nasil oluyormus görelim....arkadasim kusun güzel emegine saglik allah gönlüne göre versin

:) ya arkadaşlar kusura bakmayın ama herkez istediği yorumu yapmakta serbestir videolarla ilgili beğenen arkadaşlarımız beğendiği yönlerini yazar beğenmeyen beğenmediği yönlerini yazar. Beğenmeyen arkadaşta iyisi olmayabilir ama adam bazı yönlerini beğenmez beğendi mi desin beğenmediği kuşa o zaman video atılsın yorum hiçkimse yapmasın o zaman maşallah dedi mi bir şey yok beğenmeyen oldu mu at bir video da seninkini de görelim gibisinden soylemler yanlıştır bence o zaman beğenmeyen hiç kimse kuşun şurası kötü burası kötü diye yorum yapmaz boyle polemiklere girmemek için,

Videoyu paylaşan arkadaştan özür diliyorum kuşu ile ilgili bir yorum olmadığı için

Kuşun sahibine ve herkeze
Saygılar

Şenol kardeşim paylaşım güzel bir şey bence . Ben yıllarca oyun kuşu uçurdum halada bir yandan ağır basıyor ama yeter izledim uçurdum oynattım ama şu internet gibi bir imkan yoktu zamanın da herkes kuşunu resmini videosunu paylaşsın ki kim ne durumda ne yapmamız gerek kuş nasıl olmalı görelim ....

Oyun kuşunu masada kümeste dernekte orada burada uçuran oynatan çok gördük ama niyeyse bu kuşları bir havada göremedik yok tüye girdi yok damızlığa çektim yok bu gün hava esiyor yav yabanilerden ürktü falan filan böyle videolar hatta daha güzel video çekimleri görelim ki kuş nasıl takla atarmış görelim paylaşalım

Sözüm meclisten dışarı yorumlarda kırıcı olmayalım aksine yapıcı olalım ki bu sevdadan bir şeyler kazanalım öyle değilmi ? Herkesin iyisi kendine ...

ileti122346.html#p122346 bu kuşun aynı videosu 2009 da ilk yayınlanmış bu kuş sahibi arkadaş nerede olay nedir amlayalım bu kuş ne oldu bilmek isteriz

Geri