karabaş karakuruk ve mavi es attım yumrtladı nası yavru cıkar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan matrax__34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrax__34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burak yiğit
Meslek
yok
İlgi Alanı
(kelebek) karabaş karakuruk (taklacı) mavi eş attım yumurta var nasıl yavvu cıkar?

Ekli dosyalar

• SP_A0316.webp
    SP_A0316.webp
    108.6 KB · Görüntüleme: 494
  • SP_A0317.webp
    SP_A0317.webp
    164.7 KB · Görüntüleme: 514
  • SP_A0322.webp
    SP_A0322.webp
    125.4 KB · Görüntüleme: 387
Ben kuşcuyum dersen, mardinle kelebeği eş yapma derim, elindeki kuşların değerini bil, aynı cins kuşları eş yapmaya çalış,bu site boşuna kurulmadı ,az biraz forumları dolaşıp okursan ne anlatmak istediğimi anlarsın.

katılıyorum bende bango ile kelebeği attım gereksiz kelebeğe erkek al diğerinide dişi zaten ikiside ucuz kuş

gökay' Alıntı:
Ben kuşcuyum dersen, mardinle kelebeği eş yapma derim, elindeki kuşların değerini bil, aynı cins kuşları eş yapmaya çalış,bu site boşuna kurulmadı ,az biraz forumları dolaşıp okursan ne anlatmak istediğimi anlarsın.
benım karabaşin esi mardinmi:S

harbi diyorum abi

(kelebek) karabaş karakuruk (taklacı) mavi eş attım yumurta var nasıl yavvu cıkar?

Bu yazıyı siz yazmışsınız taklacı diye,matrax adamsın yada bizimle kafa buluyosun :)

Hayır gökay bey ilk once mavi ve karabas diye yazmıstı, taklacı olduğunu oğrenince değiştirmiş.
YAKIŞIYORLAR AMA BİRBİRLERİNE

bencede eşe atma ayır onları etraf sonra karga doluyor

bu kuşların rengi %70 ihtimalle süt beyaz çıkar. %20 ihtimalle baba gibi karabas olur. %10 ihtimalle siyah çıkar. Kimi annenin kanat yapısını alır, kimi babanın.

çok yanlış bir eşleme asla kabul edilemez bir durum.çok kötü yavrular çıkar.
biz uzun zamandır bunun üstünde duruyoz lütfen biraz hassasiyet gösterin sizlerde.türkiyemiz kırık ne idiği belli olmayan kuşlarla dolmasın.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
çok yanlış bir eşleme asla kabul edilemez bir durum.çok kötü yavrular çıkar.
biz uzun zamandır bunun üstünde duruyoz lütfen biraz hassasiyet gösterin sizlerde.türkiyemiz kırık ne idiği belli olmayan kuşlarla dolmasın.
meraketme üc güne kalmaz bunada bi isim bulur bizim insanlarımız

Yoz çıkar

valla bılmıyrum am ayaz veya süper fark etmez ben güvercini hersekıl severım ve yumurtlamıs hayvanın altındanda almak olmaz yumurttayı ne kadar dandık olursa olsun o benım ıcın en harıka kuş olacak resımlerını size gönderırım ıns

Konu kilitli.

Soruyu soran arkadaş nasıl soru sormuş anlamadım. Ne çıkacağı belli zaten yoz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri