gökhan @k
Üye
- Ad Soyad
- Gökhan AK
- Meslek
- Serbest Meslek
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hüseyin abicim ,hakkımdaki görüşlerin için çok teşekkür ederim,o senin mütevaziliğindir.H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:Sevgili kardeşim Gökhan oynarların sahipleri kadar asil ve mütevaziler paylaştığın için teşekkürederim Allah can pekliği versin .Çakalların hakkında yorum yapmayacağım sebebini sen biliyorsun :kitap: sağlık dolu zamanlar da esenlikler dilerim.
Merhaba kemal abi,Bursa ve oynar birbirinden farklı olmayan bir ırkımızdır.''Bursa'' söylemi dünya üzerinde dile getirilen bir adlandırmadır.''Oynar'' söylemi ise daha çok bizim yöremizde yani bursada dile getirilen yerel bir adlandırmadır.kemal' Alıntı:Bursa veya oynar yetiştiren arkadaşlar merak ettiğim bir konu var Bursa ve oynar farklı türlermi?öyle ise kostüm(görüntü farkı)nedir?değil ise bazıları iyi bursa makara yapmaz der düz ve sert uçar uzun süre havada kalır der devamlı olarak kafamı kurcalayan bu konuya bir açıklık getirirseniz sevinirim..ayrıca paylaşım için teşekkürler güle güle besleyin bu asil güvercinleri..
cüneyt arkın' Alıntı:GÖKHAN kardeşim paylaşım için sağol .kuşlarının maşallahı var. saf ırk oldukları kartpostal gibi duruşlarından belli oluyor.uçurabiliyormusun? performansları nasıl.saygılar ÖMÜR DENİZ.
Ömür abi ,iyi görüş ve düşünceleriniz için öncelikle teşekkür ederim.Kuşlarımın hakkındaki görüşleriniz beni memnun etti,eksik olmayın.Kuşlarımı şu an tam anlamıyla uçuramıyorum.Şu an için daha çok elimdeki soyu çoğaltma çabasındayım.Ancak tamamen kapalı beslemiyorum,özgürlüklerini yaşamalarınada izin veriyorum.Ancak kuşların geldiği yer ve performansları hakkında tanıklığım var.Şu an için daha çok yavru almaya çalışıyorum.Askerden döndüğüm zaman nasip olursa eylül ortalarında performanslarını bol bol göreceğim işallah.tekinn' Alıntı:gokhan kardesım kuslarını gule gule besle..yasmaklı yavrunun ılerde cok guzellesecegı sımdıden bellı..karabasların ıcın zaten guzel seyler soylenmıs..umarım ucurmak nasıp olur.ve umarım bızede seyretmek nasıp olur..