Karabaş Oynarlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan @k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

gökhan @k

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Gökhan AK
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı

Sevgili kardeşim Gökhan oynarların sahipleri kadar asil ve mütevaziler paylaştığın için teşekkürederim Allah can pekliği versin .Çakalların hakkında yorum yapmayacağım sebebini sen biliyorsun :kitap: sağlık dolu zamanlar da esenlikler dilerim.

maşşallah oynarlarınız çok güzel gözüküyorlar daha fazla sağlıklı bol yavrular almanız dileğiyle

Bursa veya oynar yetiştiren arkadaşlar merak ettiğim bir konu var Bursa ve oynar farklı türlermi?öyle ise kostüm(görüntü farkı)nedir?değil ise bazıları iyi bursa makara yapmaz der düz ve sert uçar uzun süre havada kalır der devamlı olarak kafamı kurcalayan bu konuya bir açıklık getirirseniz sevinirim..ayrıca paylaşım için teşekkürler güle güle besleyin bu asil güvercinleri..

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
Sevgili kardeşim Gökhan oynarların sahipleri kadar asil ve mütevaziler paylaştığın için teşekkürederim Allah can pekliği versin .Çakalların hakkında yorum yapmayacağım sebebini sen biliyorsun :kitap: sağlık dolu zamanlar da esenlikler dilerim.
Hüseyin abicim ,hakkımdaki görüşlerin için çok teşekkür ederim,o senin mütevaziliğindir.
Evet kuşlarımın soyunda gerçekten asil bir ustamızın kanı bulunmakta.Lütfen bunun reklam olarak algılanmamasını istiyorum.Nedense değerli ustaların isminin geçtiği yazışmalarda illa bir taş atmalar yaşanıyor,nedendir bilemiyorum ,özellikle oynar camiasında çokça yaşanmaktadır.
Rahmetli,namı değer gavur Ahmet ustanın kanlarını taşıyor kuşlarımın bir kısmı.Performans açısından şu günlerde pekte deneyemesemde,kanlarında uçuculuk yapısı bulunuyor.Şu an için söylediğim gibi tam olarak uçurmuyorum.
Şu an için daha çok üretmek için uğraşıyorum.Ancak yinede gökyüzünden mahrum etmemeye çalışıyorum.
Çakallar orada tesadüfen çekildi,bilinçli olarak aralarına katmadım.Çakal ırkının seni ne kadar üzdüğünü biliyorum hüseyin abi,belki oynarların içinde durmaları bile sana ters geliyor olabilir.Ancak çakal ırkınada çok özel bir ilgim var.
Görüşlerin için tekrar teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

kemal' Alıntı:
Bursa veya oynar yetiştiren arkadaşlar merak ettiğim bir konu var Bursa ve oynar farklı türlermi?öyle ise kostüm(görüntü farkı)nedir?değil ise bazıları iyi bursa makara yapmaz der düz ve sert uçar uzun süre havada kalır der devamlı olarak kafamı kurcalayan bu konuya bir açıklık getirirseniz sevinirim..ayrıca paylaşım için teşekkürler güle güle besleyin bu asil güvercinleri..
Merhaba kemal abi,Bursa ve oynar birbirinden farklı olmayan bir ırkımızdır.''Bursa'' söylemi dünya üzerinde dile getirilen bir adlandırmadır.''Oynar'' söylemi ise daha çok bizim yöremizde yani bursada dile getirilen yerel bir adlandırmadır.
Oynar ırkı bugün ülkemizde bulunan tartışmasız en asil ırklardan biri olduğu gibi,hakkındada en çok tartışılan tek ırkımızdır.
Oynar ırkının en öenmli performans ayrıntılarından bir tanesi sert uçmasıdır.Bu oynarın olmazsa olmaz özelliklerinden birisidir.Makara olayına gelince,işte bu konu henüz netleşmemiş bir tartışmanın ürünüdür.Kimileri oynarda makara özelliğini ararken kimileride makaranın olmaması gerektiğini savunurlar.
O yüzden yetiştiricilein kafasında tam analamıyla kanaat getirilmemiş bir konudur oynarda makara olayı.
Görüşleriniz için teşekkür ederim.

GÖKHAN kardeşim kuşların güzel bu genel anlamda fakat içlerinde gerçekten güzel kuşlar var ve resimdende olsa göze hemen çarpıyor inşallah bol yavrulu bir sezon dileğimle :slm:

gökhan bey kuşlarınıza allah can pekliği versin çok güzel gözüküyorlar
sağlıklı üretimlerler.uzun uzun uçumlar dilerim
SAYGILAR

GÖKHAN kardeşim paylaşım için sağol .kuşlarının maşallahı var. saf ırk oldukları kartpostal gibi duruşlarından belli oluyor.uçurabiliyormusun? performansları nasıl.saygılar ÖMÜR DENİZ.

gokhan kardesım kuslarını gule gule besle..yasmaklı yavrunun ılerde cok guzellesecegı sımdıden bellı..karabasların ıcın zaten guzel seyler soylenmıs..umarım ucurmak nasıp olur.ve umarım bızede seyretmek nasıp olur..

cüneyt arkın' Alıntı:
GÖKHAN kardeşim paylaşım için sağol .kuşlarının maşallahı var. saf ırk oldukları kartpostal gibi duruşlarından belli oluyor.uçurabiliyormusun? performansları nasıl.saygılar ÖMÜR DENİZ.
tekinn' Alıntı:
gokhan kardesım kuslarını gule gule besle..yasmaklı yavrunun ılerde cok guzellesecegı sımdıden bellı..karabasların ıcın zaten guzel seyler soylenmıs..umarım ucurmak nasıp olur.ve umarım bızede seyretmek nasıp olur..
Ömür abi ,iyi görüş ve düşünceleriniz için öncelikle teşekkür ederim.Kuşlarımın hakkındaki görüşleriniz beni memnun etti,eksik olmayın.Kuşlarımı şu an tam anlamıyla uçuramıyorum.Şu an için daha çok elimdeki soyu çoğaltma çabasındayım.Ancak tamamen kapalı beslemiyorum,özgürlüklerini yaşamalarınada izin veriyorum.Ancak kuşların geldiği yer ve performansları hakkında tanıklığım var.Şu an için daha çok yavru almaya çalışıyorum.Askerden döndüğüm zaman nasip olursa eylül ortalarında performanslarını bol bol göreceğim işallah.

Sizede teşekkür ederim nurettin abi,kuşlarım hakkındaki görüşlerinizden dolayı.Sürmeli yaşmaklı yavrum aslında bir galaça.Biraz kapalı attı ancak,ileriye doğru açacağı görüşündeyim biraz daha.Kardeşine yumurtadan çıkmak nasip olmadı,ebeveynlerinin hatasından dolayı,sağlık olsun diyelim.
İnşallah performaslarını izlemek sizede birgün nasip olur konuğum olduğunuzda,her zaman beklerim.Özellikle eylülden sonra sizi kuşlarımı izlemeye davet ediyorum.
Hepiniz sağlıcakla kalın.

Allah canpekliği versin kuşlarınız çok güzel allah nazardan saklasın...Özellikle yaşmaklı yavur çok güzel güle güle besleyiniz bol yavrular....saygılar

güzel kuşlar

bUNLARDAN OLSA OLSA GÜZEL KAPAMA PİLAV OLUR,BEDAVADAN UĞRAŞMA,VAKİT KAYBI,ALLAH SABIR VERSİN KARDEŞ...

41 kere maşallah tüyünce hayırlarını görün

Geri