Karabaş, ve Tel Kuyruklar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guneyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

guneyy

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
guney yel
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
tel kuyruklar

Tel kuyruklarım özenle seçerek aldım satmayı düşünmüyorum fakat resimleri paylaşmak istedim. izleyerek aldığım kuşlardır dönüşleri renkleri herşey yerinde...

Ekli dosyalar

• kelebek tel kuyruk.webp
    kelebek tel kuyruk.webp
    45.9 KB · Görüntüleme: 1,226
Tel kuyruklarım özenle seçerek aldım satmayı düşünmüyorum fakat resimleri paylaşmak istedim. izleyerek aldığım kuşlardır dönüşleri renkleri herşey yerinde...

Ekli dosyalar

• kelebek tel kuyruk-1.webp
    kelebek tel kuyruk-1.webp
    61.8 KB · Görüntüleme: 1,185
Re: tel kuyruklar

Merhaba güney kardeşim;
Kafakuyruk kelebeğin güzelmiş, paylaşımının devamını dilerim.

Güney kardeşim;
Telkuyruk kelebeklerin maşallah güzeller, bol yavru alman dileği ile hoşcakal.

teşekkürler darısı başınıza...

6 yaşımdan beri güvercinler uğraşıyorum diğer eklediğim telkuyruk resimlerinin başlığını değiştirmeyi unutmuşum oyüzden öyle çıktı ikazın için teşekkürler...

telkuyruklar

Telkuyruklarım...

Ekli dosyalar

• kelebek tel kuyruk-4.webp
    kelebek tel kuyruk-4.webp
    43.3 KB · Görüntüleme: 1,260
telliler güzelmiş kardeş, güle güle besle, bunların hastasıyım bende, şuan yeme düşen 6 adet tel kuyruk yavrum var inşallah büyütürüz de yeni sezona güzel başlarız, kelebeklerde tel kuyrukları tek geçerim. ama akıllı olacak,dönecek, dönerken sapıtsa dahi dışarda kalacak ama kimseye yakalanmadan ertesi gün gelecek, eleye eleye iki senede güzel bi damar oluşturdum. darısı başına inşallah seninkilerde öyle çıkar...

tşkkürler... bende kelebeklerin en şaşkın hayvanlar olmasından şikayetciyim fazla akıllı değiller başka yerden kuş gösterildiğinde kolaylıkla iniyorlar sanırım çok döndükleri için biraz sersemlik oluyor ve yerini seçemiyorlar... inş. yavruların sağlıklı büyür...

guneyy' Alıntı:
tşkkürler... bende kelebeklerin en şaşkın hayvanlar olmasından şikayetciyim fazla akıllı değiller başka yerden kuş gösterildiğinde kolaylıkla iniyorlar sanırım çok döndükleri için biraz sersemlik oluyor ve yerini seçemiyorlar... inş. yavruların sağlıklı büyür...

kelebeklerde çok dönenler evet dediğiniz gibi tehlikelidir. gider gelmeyebilir, önemli olan bunların akıllısını bulmak gerek, özelliklede bu tel kuyruklar bu özelliğe sahiptir. düze burgu çekerek gider,keser keser gider ama diğer kelebeklerde bunu pek göremezsin, onlarda dike dönerler ama daha akıllıdır. burda yapacağın kuşları deneyeceksin, çok ayarsız dönen tel kuyruğu ona göre az yad dike dönen varsa onunla eş yapacan,bak yavrular nasılda akıllı oluyor. tabi bu iş zaman ve sabır işi,

selam.herkeze iyi geceler.arkadaşlar tel kuyruklarda belli bir standart varmıdır acaba?birde sayın düş hekimi tel kuyruklarınızı nerden elde ettiniz sorabilirmiyim??? saygılar

dushekimi' Alıntı:
telliler güzelmiş kardeş, güle güle besle, bunların hastasıyım bende, şuan yeme düşen 6 adet tel kuyruk yavrum var inşallah büyütürüz de yeni sezona güzel başlarız, kelebeklerde tel kuyrukları tek geçerim. ama akıllı olacak,dönecek, dönerken sapıtsa dahi dışarda kalacak ama kimseye yakalanmadan ertesi gün gelecek, eleye eleye iki senede güzel bi damar oluşturdum. darısı başına inşallah seninkilerde öyle çıkar...

dediğine katılıyorum allaha sukur elimde bitane mavı telkuyruk havada izlemeye doyamassın,başka catıya kapansa bıle kusum inmıyo cok sukur tekrar noktaya cıkabılıyo,kelebekte dedıgıniz gibi telkuyrukları bende tek gecerim..

saygılarımla

hologram' Alıntı:
selam.herkeze iyi geceler.arkadaşlar tel kuyruklarda belli bir standart varmıdır acaba?birde sayın düş hekimi tel kuyruklarınızı nerden elde ettiniz sorabilirmiyim??? saygılar

dostum tel kuyruklarım öncekiler edremit tarafından dı ama elimde bir iki tane kaldı, esas damarım uzun uğraşlar ve çabalar sonucu İstanbuldan hediye olarak alabildim, çok sevdiğim bir abim getirdi, yani kökeni İstanbul ama o kişi nerden aldı bilmiyorum,çünkü bildim bileli tel kuyruk bakar kendiside

benimde simdiye kadar hic kusumu yakalayan olmadi...cunku en yakin kuscu 100 km :hhh: zayihat birtek sahinle oluyor havadakileri biraktim yerdeki kuslara bile daliyor :hayir:

Geri