Karabozalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

kemal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kemal Tüfekçi
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
Kuşlar
Bir çift damızlık karabozalı arıyorum

Kardesim Sana Bursadan Gonderebilirim, Ama Bozalı Degil Arap Beyaz, Mavi Beyaz, takimlar biliyorum tanidiklarimda manisadan gelme kuslar, altlarindan 1/1 bozali yavrular geliyor. Ama illaki bozali dersen senin icin arastiririm mezatlarda manisa bozalilarindan fiyat bilgilendirmesi yapip, saygilar.

Selamlar
Kemal bende arıyorum damızlık karabozalı ve mavi bozalı inşallah aradığımızı buluruz...

selam merhaba arkadaslar
kara mavı bozala damızlıklar var elımızde toplu verılecek msn eklersenız yardımcı olurum
[email protected]

img0293lb6.jpg

Teşekkür ederim ilginiz için siz bir araştırma yapın haberlerinizi bekliyorum

caglar' Alıntı:
selam merhaba arkadaslar
kara mavı bozala damızlıklar var elımızde toplu verılecek msn eklersenız yardımcı olurum
[email protected]

Bana kara mavi sarı kırmızı hepsinden lazım farkertmez bozalı olsun yeterki :heyo: ekledim görüşelim [email protected]

Saygılarımla
Erkan ENGİN

istanbuldan hasan banada mavi bozalı oyunlu sayalar lazım bende sızı ekledım bılgınıze selamlar

mavi karanfillerdengelme pal mavilerden gelme beyaz erkek eşleşse nasıl yavru verir

s.a bende kelebek hastasısyım hatta aşığım bu cinslere diyebılırım.. eğer imkanınız varsa banada gonderırımısınız ama ben sinopta beslıyorum..
SAYGILAR:....
rengı farketmez kelebek olsun yeter .......

arkadaslar elımde karabozala ve mavı bozalalar mevcut ılgılenen arkadaslar maıl adresımı ekleyebılır,,,[email protected] ekleyebılırsınız...saygılarım la...yada mavibozala.azbuz.com dan kuslarımın bır bolumunu gorebılır....saygılarım la

arkadaşlar elimde 1 adet erkek karabozalı var fiyatı nedir acaba?

bunlardan bulunmakta özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Geri