Karaçakmaklılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar, elimde bir çok karaçakmaklı var, 3-4 yıldır besledıgım kuslar, kumesten hıc cıkmadılar cok fazla ucurma ımkanım olmadıgı ıcın, sımdı yenı kumese tasıdım kusları, eskı kumeste kuslarda saga sola kanatlarını vurarak ıncıttıklerı ıcın 3-4 tanesınde ur var, benım yenı yaptıgım kumes sadece ucurma amaclı oldugu ıcın bu kusları besleyıcı arkadaslara vermek ıstıyorum, kuslar orjınal karacakmaklı 15-16 kuyruk gercek oyun kuslarıdır, altlarından gelecek yavrular gercekten oynar ve guzel oynar, bu sekılde ımkanı olmayan guzel kus beslemek ısteyen arkaasların yerlerı de musaıtse kuslardan vermek ısterım, amaç para kazanmak vs degıldır, bır cok oyun kusu beslemek ısteyen ve ımkanı olmayan ınsan vardır dıye tahmın edıyorum, kuslarım kızgındır yumurtlamalarında herhangı bır sıkıntıları yoktur, bu sekılde sabredıp altından gelecek yavruları ucurabılcek arkadaslar var ıse kuslardan verebılırım.

Ekli dosyalar

• 044.webp
    044.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 3,135
  • 1JPG.webp
    1JPG.webp
    121.1 KB · Görüntüleme: 3,124
Canım kardeşim ben Mardin kuşu beslemiyorum Nevşehirde oturan ve yaşayan bir kardeşime onların yavrularını üretip hediye etmek isterim eğerki verecek kimse bulamaz isen bir çiftini alabilirim Edirnekapı Kuş Pazarın da Erzurum lu Çakır Mehmetin tezgahına Pazar günleri oradayım 11.00 - 13.00 saatleri uğrarım ona da teslim etsen bana ulaştırır selamlar.

Merhaba abı, bende bu haftasonu pazara gelmek ıstıyordum, yavruları ucuma alıstırmak ıcın bır cıft duz ucan kus alacaktım, eger fırsat bulabılırsem bu haftasonu bır cıft kus getırıcem sana.

elımde kusların yavruları mevcut uygun fıyata vermeyı dusunuyorum bılgınız olsun

Ekli dosyalar

• IMG_0024.JPG
    IMG_0024.JPG
    146.7 KB · Görüntüleme: 2,441
  • IMG_0049.webp
    IMG_0049.webp
    98.5 KB · Görüntüleme: 2,504
[No message]

Ekli dosyalar

• kar8.jpg
    kar8.jpg
    408.8 KB · Görüntüleme: 2,534