KARAÇİL DOLAPÇI YARIŞMA OYLAMASI!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K

2009 KARAÇİL YARIŞMASI

• 1

Oy: 13 5.4%
  • 2

Oy: 19 7.9%
  • 3

Oy: 11 4.6%
  • 4

Oy: 16 6.7%
  • 5

Oy: 8 3.3%
  • 6

Oy: 69 28.8%
  • 7

Oy: 2 0.8%
  • 8

Oy: 12 5.0%
  • 9

Oy: 90 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    240
  • Anket kapatılmış .

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
2009 KARAÇİL DOLAPÇI GÜZELLİK YARIŞMASI

AŞŞAĞIDAKİ LİSTEDE NUMARALANDIRILMIŞ DOLAPÇILARDAN, BEGENMİS OLDUGUNUZUN NUMARASINA OY VEREREK YARISMAMIZA KATILABILIRSINIZ...

ILGINIZ ICIN TESEKKURLER..

www.Kuscular.Org

1 NUMARA Sayın Ahmet Bey

Ekli dosyalar

• ahmet19881.webp
    ahmet19881.webp
    585.9 KB · Görüntüleme: 1,474
  • ahmet19882.webp
    ahmet19882.webp
    616.9 KB · Görüntüleme: 1,452
  • ahmet19883.webp
    ahmet19883.webp
    609.9 KB · Görüntüleme: 1,471
2 NUMARA SAYIN ALİ OSMAN Bey..

Ekli dosyalar

• karatasAliosmankaratas1.webp
    karatasAliosmankaratas1.webp
    947.6 KB · Görüntüleme: 1,447
  • aliosmankaratas2.webp
    aliosmankaratas2.webp
    658.7 KB · Görüntüleme: 1,386
  • aliosmankaratas3.webp
    aliosmankaratas3.webp
    918.5 KB · Görüntüleme: 1,401
3 NUMARA SAYIN HASAN ARSLAN

Ekli dosyalar

• ars-hasanarslan1.webp
    ars-hasanarslan1.webp
    17.7 KB · Görüntüleme: 1,361
  • ars-hasanarslan2.webp
    ars-hasanarslan2.webp
    18.8 KB · Görüntüleme: 1,389
  • ars-hasanarslan3.webp
    ars-hasanarslan3.webp
    20.2 KB · Görüntüleme: 1,363
4 NUMARA SAYIN EMRE OZKAYA

Ekli dosyalar

• Fotekss-EmreOzkaya1.webp
    Fotekss-EmreOzkaya1.webp
    30.4 KB · Görüntüleme: 1,383
  • Fotekss-EmreOzkaya2.webp
    Fotekss-EmreOzkaya2.webp
    18.2 KB · Görüntüleme: 1,410
  • Fotekss-EmreOzkaya3.webp
    Fotekss-EmreOzkaya3.webp
    30 KB · Görüntüleme: 1,386
5 NUMARA SAYIN HUSEYİN BEY

Ekli dosyalar

• Huseyinbas1.webp
    Huseyinbas1.webp
    50 KB · Görüntüleme: 1,454
  • Huseyinbas2.webp
    Huseyinbas2.webp
    43.5 KB · Görüntüleme: 1,340
  • huseyinbas3.webp
    huseyinbas3.webp
    54.1 KB · Görüntüleme: 1,464
6 NUMARA SAYIN TALİP TEKİN

Ekli dosyalar

• lavinya-taliptekin1.webp
    lavinya-taliptekin1.webp
    16.9 KB · Görüntüleme: 1,442
  • lavinya-taliptekin2.webp
    lavinya-taliptekin2.webp
    16 KB · Görüntüleme: 1,449
  • lavinya-taliptekin3.webp
    lavinya-taliptekin3.webp
    6.1 KB · Görüntüleme: 1,445
7 NUMARA SAYIN HUSEYİN MERCAN

Ekli dosyalar

• mercan-huseyinmercan1.webp
    mercan-huseyinmercan1.webp
    133 KB · Görüntüleme: 1,415
  • mercan-huseyinmercan2.webp
    mercan-huseyinmercan2.webp
    143.2 KB · Görüntüleme: 1,449
  • mercan-huseyinmercan3.webp
    mercan-huseyinmercan3.webp
    128.1 KB · Görüntüleme: 1,391
8 NUMARA SAYIN ONDER OZAYDIN

Ekli dosyalar

• onder-onderozaydin1.webp
    onder-onderozaydin1.webp
    25 KB · Görüntüleme: 1,385
  • onder-onderozaydin2.webp
    onder-onderozaydin2.webp
    41.9 KB · Görüntüleme: 1,357
  • onder-onderozaydin3.webp
    onder-onderozaydin3.webp
    24.3 KB · Görüntüleme: 1,419
9 NUMARA SAYIN VEDAT CABBAR

Ekli dosyalar

• Vedatcabbar1.webp
    Vedatcabbar1.webp
    14.3 KB · Görüntüleme: 1,395
  • vedatcabbar2.webp
    vedatcabbar2.webp
    10.7 KB · Görüntüleme: 1,419
  • vedatcabbar3.webp
    vedatcabbar3.webp
    14.8 KB · Görüntüleme: 1,440
arkadaşım kuşların mükembel şahane bu kuşlar dönek deyilmi geçen ayda arkadaş aldı bulardan bi çift dişinin ayana kadr benekli erkekde de sadeçe kandında ve kafasında var çiftinee 200 verdi edermi okadar ama dişisinin gagadan tırnaga kadar çilli siyah beyazz

valla kuşların hepsi birbirinden süper .....gerçekten oy kullanmak zor......herkese başarılar......

emegi geçenlere bravo...güzel kuşlar var ama 6 numara sanki digerlerinden biraz daha önde gibi...nedeni 9 kuşun 8 erkek...sadece o dişi ve hepsinden sallı duruyo...benim favorim 6.......

:oley: Nasıl oy veriliyor bunu da yazsanız gayet iyi olur bence. :oley:

ARKADAŞLAR HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK ÖZELLİKLE YÖNETİMİ BÖYLE BİR YARIŞMA DÜZENLEDİĞİ İÇİN KENDİLERİNİ KUTLUYORUM. KUŞLARIN HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL AMA HER YİĞİDİN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR BENİM İLGİMİ 9 NUMARA ÇEKTİ. DİĞER KUŞLARDAN BİRAZ DAHA FARKLI GÖRÜNÜYOR BİRDE RESİMLERİ KARANLIK OLMAZSAYDI BENCE GÜZELLİĞİ DAHA BELİRGİN OLACAKTI. YİNEDE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM YARIŞMAYA KATILAN KUŞLARIN HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL YARIŞMA SONUCUNU DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM. SAYGILARIMLA - DOĞAN SİLAHTAR -

evet bende 9numara oy verdim fizik yapısına gore beni daha cok etkıledi yılan gıbı duruşuvar kuyruk yapısıda fiziğine göre cok guzel bu benim fikrim gerçekten hepsi guzel hakeden kazansın..

öncelikle tüm yetiştirici arkadaşlara teşekkürler. bu bir emek işi o yüzden aslında herkes galip. fakat "en"i seçmeye yönelik bu yarışta oyumu "2" numaraya verdim. kuyruk ve kanatlarda beyaz telek yok, omuz başlarından başlayan çiller çok muntazam gelmiş bana göre. göğsü de geniş ve çaplı bir kuş. yetiştiricilere tebrikler.
dostlukla...

Arkadaşlar banada 9numara daha farklı geldi resimler sanki biraz karanlık daha iyi olabilirdi birde kuşun kümesinde yada bulunduğu ortamda resimler cekilseydi sanki daha iyi olurdu cünkü resimler evin içinde cekilmiş kuş rahatdeyilgibi gözüküyor ama yinede duruşu rengi fizik vede kuyruk yapısıyla biraz önde gözüküyor...

saygılar AYTAÇ GÜNGÖR

arkadaşlar kuşların hepsi birbirin den güzel vallaha oy vermek zor biraz ama benim favorim 6 no hepsinden asil duruyor hakeden kazansın emegi gecen herkese teşekür

herkese basarılar dılıyorum

ben 1 numaraya oy verdım herkesın dıkkatlı bakmasını isterim guzel resım cekememiş ama digerlerinden daha guzel gozukuyor tuyu kadar ömrü olur insallah herkese bol sans

slm alkm...bana göre.. ali osman kardeşimizin kuşu bu yarışmanın birinci olması gereken kuşudur..eger kuşun fiziki yapısını ve renk olayına bakarsak söze ne hacet derler ya onun gibi..karaçilde aranılan tüm vasıflar onda mevcut..ama beklenen ilgiyi görmedi..neyse arkadaşlar fazla lafa gerek yok ben kendi kuşuma oy verdim ama benim favorim ....ali osman kardeşimizin kuşu ...herkese saygılar...........

seLam talip kardeşime katılıyorum bence bi dolapçıda olması gereken bütün özellikler var gibi görüşünüş olarak performansıda güzelse 10 numara dolapçı.bu rengi tutturmak bence gercekten zahmet isteyen bişey.kan takibi kuşun geldisi falan.ALLAH sahibine bol yavru almak nasip etsin.

SerdarBRS' Alıntı:
9 NUMARA SAYIN VEDAT CABBAR

SAYIN VEDAT CABBAR'ı Bu GÜZEL GÜVERCİNİ YETİŞTİRDİĞİ İÇİN TEBRİK EDİYORUZ

KARACIL DOLAPCI YARISMASININ GALIBI!!!!!!!!!

gerçekten tebrık ederim,vedat abiyi..acaba o kuşun dönüşü hakkında bilgi verirse cok sevınırım

saygılarımla

Çihan koyuncu kardeşim kuşun havadaki performansı hakkında bilgi istemişsin kuşun yaşı 2 ve ben bu kuşu istanbuldan çok sevdiğim bir kardeşimden kendi kuşlarıma kandeyişikliği için almıştım oda ıspartadan aldını biliyorum kendisinde bu kuşun soylarından 35 40 tanekadar daha var ve hepsi birbirinden güzel bende kuşu almaya gittiğimde seyrettim havada olağan üstü iyi ben tabiki bu kuşu sadeçe alırken orada seyrettim benim onu uçurma ihtimalim yok çünkü kümeslerimiz yakın ama yavrularını aldım onları ucurmaya başladım onlarda gayet iyi ama tabiki daha gençler birazdaha kızmaları vede eşe gelmelerini bekliyorum umarım seni biraz olsun bilgilendire bilmişimdir

saygılarımla...

vedat abibiçim gerçekten kuşunun maşallahı var birinçiliğini çanı gönülden kutluyorum ama yinede anlamdığım birin çinin negibi bir ödülü var acıklarsanız sevinirim

Değerli arkadaşım vedat bey hayırlı olsun, seni kutluyorum.Bu tür yarışmalar insanı daha iyisini, daha güzeli bakmaya ve yetiştirmeye teşvik ediyor.Ben oyumu talip beyin kuşundan yana kullanmıştım.Ama çoğunluk önemli ve birde dostluk kazansın.SAYGILAR

selam vedat abi,istanbuldan aldım demişşin acaba semt olarak CEVATPAŞA olabilirmi ordaki tüm kuş beslıyenlerın coğu dolapcı beslıyolar yani istanbul genelınde semt olarak Dolapçı ırkını en iyi bilenler ve beslıyenler orda..şimiden teşekkurler

s.a ben 2009 miski güzellik yarışması birincisi beykoz'dan özgür delice birinci arkadaşımızı kutluyorum ve kuşunun hayrını görmesi temenlilerimle tüm güvercin üreticilerini tebrik ediyorum herşey gönlünüzce olsun saygılarımla

Geri