karadeniz ve doğuanadolu temsilcilerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 832

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
değerli dostlarım gökhan_61(karadeniz böl.tem.) ve hasan adıyaman (doğuanadolu böl. tem.)olarak belirledim şimdilik ..
değerli dostum admin hüseyin bey..şimdi bu iki arkadaşıma renk mi vereceksin ,isimlerinin başına bişeylermi yazarsın bilemem..top sen dedir..

ali hakan' Alıntı:
değerli dostlarım gökhan_61(karadeniz böl.tem.) ve hasan adıyaman (doğuanadolu böl. tem.)olarak belirledim şimdilik ..
değerli dostum admin hüseyin bey..şimdi bu iki arkadaşıma renk mi vereceksin ,isimlerinin başına bişeylermi yazarsın bilemem..top sen dedir..

Hasan bey ve Gökhan beye bu zorlu görevlerinde başarılar dilerken böylesine gönüllüce bu görevi üstlendikleri için kendilerine ayrı ayrı teşekkürederim sağolsunlar görevlerinde başarılar dilerim hiç kuşuku yok ki biz yaparız deiklerine göre bizleri temsilcisi oldukları bölgeden haberdar edecekler bilgilendirecekler paylaşımlarda bulunacaklar gerçekten yüreklice bir davranış helal olsun.Ali abi yapmış olduğun bu çalışmadan ötürü seni klavye başında alkışlıyorum en kısa zamanda da yanaklrından öpeceğim.

uygun uygun olmasınada şimsi bu arkadaşlar sadece taklacılarımı inceleyecek yoksa tum ırklarımı

renk olayına gelince butun temsilciler seçilsin ondan sonra bir düzenleme yapılacak

Hayirli ugurlu olsun..

diğer yöneticilerden de temsilcilerini bir an önce bulmalarını rica ediyorum.

Ben kendi bölgemin kendi temsilcisi olmak istiyorum Bursada bulunan Oynar,Donek,Taklaci irki besleyicilerine kendim ziyaret edip resimler cekip roportaj yapicagim, benim eksik kaldigim yerlerdede bursadan bir arkadasimi gorevlendiricegim.
Tabiki makul gorurseniz..

Tabiki siz nasıl isterseniz ama sizin yetemediğiniz yerler için ve başka bölgeler için tanıdığınız güvendiğiniz kişiler varsa daha güzel olur.

Muğladan seni tanıyorum misal olurmu :)

Neyse buda isin sakasi..
Bakicaz artik guzel calismalar yapabilmek icin ugrasicaz ins.

Ali abi yoksun ortalarda ne olacak bu iş?

evet ali abi nerelerdesin?
hayırdır başında bir iş yoktur inşallah.

geldim dostlarım tatbikat vardı yeni geldim ..salıdan beri yokum...demek beni özlediniz ha..teşekkürler..

sen özlenmeyecek adammısın abi.

yöneticilerden temsilci seçmelerini istemiştim hala cewap yok bazı yöneticilerden.lütfen duyarlı olalım.

Geri