karagümrüklü ibrahim kaplan kelebekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelebekçi ibrahim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Re: karagümrüklü ibrahimin samur kelebekleri

Samurların çok güzeller 5 sene önce elimde 1 çift samur vardı donüşleri ve kostümleri çok süperdi hastalandı ve öldüler ozamandan güsel bi çift samur arıyom hala bulamadım bursa kuş pazarında hiç denk gelmiyo artık beslemiyorla galiba bu samurlardan ?

Re: karagümrüklü ibrahimin kül kuyrukları

ilk defa böyle bir kelebek türü gördüm tel kuyruk gibi galiba

selam ali arkadaşım öncelikle yorumun için teşekkürler.maalesef bu cins kelebek fazla rağbet görmemekte nesli az kaldı ama ben çok seviyorum ve çoğaltmaya kararlıyım şu anda yeni çıkmış 8 tane daha yavru var bunlardan bayağı yapacam.tekrar merakın olursa ileride sana bir çift hediyem olur.bursa ikinci memleketim annem oralı ve devamlı bursaya gelip gidiyorum.görüşmek üzere a.e.o

Re: karagümrüklü ibrahimin karanfilleri

cok guzeller maşallah ibrahim kardeş,yerinde baya buyukmuş ,ben en alt resimdeki siyah beyaz kostumlu sayalara bayılıyorum,inş bulabilirsem alıcam,o cinslerin oyunları güzelmidir,bilgilendirirsen sevinirim,saglıcakla kal

Re: karagümrüklü ibrahimin karanfilleri

öncelikle merhaba okan arkadaşım yorumun için teşekkür ederim evet yerim büyük evimin çatısı komple kümes tir.bu karanfillerin çok güzel oyunlularıda var bide kostüm ağırlıklı olanlarda oyun olmayanıda çıkıyo .bendeki sarılaırn oyun olarak o kadar iyi değiller ama kara karanfil erkeğimin maşallahı var şimdi damzılığa ayrıldı dişiside iyi ama erkek akdar iyi değil şimdi bildiğim yetiştiricilerden seyredip alıp araya kan sokucam özellikle sarılardan.ilgin için teşekür ederim hayırlı günler

Re: karagümrüklü ibrahimin kırmızı baska kelebekleri

of of of harikalar,çokta saglıklı görünüyolar,oyunları nası bunların? tuyleri kadar yavruları olsun inş,cok iyi bakmışın üstat tbrler :tamam:

Re: karagümrüklü ibrahimin kül kuyrukları

kubilay arkadaşım bunlar kül kuyruk ve çukulata telli olarak adlandırılır hem kuyruk kuşu hemde telli olarak vardır.ilgin için teşekkür ederim.

allah razı olsun dostum eyvallah yorumun için sağol.oyunları iyi ama en güzel özellikleri akıllılar çok şükür ben kelebekte akıla önem verirm bunların maşallahı var oyun olarakta görevini yerine getiriyorlar.valla en iyi şekild ebakmak için elimden geleni yapıyorum.tekrar sağol yorumun için en güzelleri siz güvercin sever dostlarda olsun saygılarımla.

allah sendende razı olsun,emegine saglık bu guzellikleri paylastıgın için

eyv sağol sende ilgin için sağol.

BursalıOynarcı' Alıntı:
Samurların çok güzeller 5 sene önce elimde 1 çift samur vardı donüşleri ve kostümleri çok süperdi hastalandı ve öldüler ozamandan güsel bi çift samur arıyom hala bulamadım bursa kuş pazarında hiç denk gelmiyo artık beslemiyorla galiba bu samurlardan ?

bu kuşlardan pazarda bulunmaz daha doğrusu pazarda düzgün kuş bulunmaz besleyen de çok var mkp de bol bol bulabilirsin şu anda bende 2 tane var çoğaltmayaı düşünüyom ben de dediğim gibi bu tarz kaliteli kelebekler mkp de bulabilirsin

selam ben geçen hafta kemalpaşadaydım ordada yok orda kula çok vardı samur fazla yoktu sordumda artık burda revaçta değil diyorlar.ama izmirde çok olduğunu biliyorum.

Abi Selamlar kuşların çok güzel baskaların karanfillerin kara arkalı karı kuyrukları. bende kelebek yetiştiricisiyim genellikle oyun ve kostum bir arada tutmaya çalışıyorum sarı karanfil ve kara arkalı karakuyruklarından edinmek isterim saygılar ve selamlar.

merhaba kardeşim ilgin için teşekkür ederim.karanfillerden değilde kara arka karakuyruklardan yavrular büyüsün neden olmasın.tekrar görüşrüz haberleşiriz.

Çok teşekkürler msn adresim [email protected]
Kuşlarınızın tüyü kadar sağlığı olsun..

değerli güvercin sever dostlar facebook ta güvercin üretim ve satış adlı grubumuz vardır orayada bekleriz aramıza katılaırsanız memnun oluruz.KARAGÜMRÜK GÜVERCİN SEVERLER saygılarımla.

Kuşların maşallahı var bunlara şeş deniyo balıkkesir yöresinde dönüşleri kapalı ve cok hızlıdır gösteri helikopteri gibi yere dik dönerler bu kuşların çillerine göre fiyatı ve ismi degişir.(kafadan şeş,kaplan şeş vb)

ilgin ve açıklaman için sağol yasin arkadaşım aslında dişi olan sığırcık erkek olan şeş kafadır. dediğin gibi döünüş stilleri geneld edeğişiyo düze giderkende yapan var .tekrar ilgi alakan için teşekür ederim allaha emanet ol

Geri