karagümrüklü ibrahimin baskaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelebekçi ibrahim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
bunlarda cok guzeller,ama bu baskaların ucusunu hic gormedim,pek oyunları yok sanırım ,biraz yardımcı olurmusun ibrahim kardeş,tşkler

okan arkadaşım baskalar düz uçar oyun ayrıcalığına sahip değiilerdir ama kelebek dolapçı dönek uçurmada bire br faydalıdırlar küme uçumu yaparlar bu yüzden dönücü ırklar dağınık uçtuğundan toplamada yardımcı olurlar ve bir anda taş gibi olup yere inerler.umarım yardımcı olabilmişimdir.saygılarımla

hemde nası oldun saolasın,bunu bilmiyodum,o zaman her kumese 1 cift lazım bunlardan derim,tekrar tskler bilgi için benim senin kadar bilgim yok kusuruma bakma artık,kendine iyi bak

estağfurullah bizde işte acizane bildiklerimizi paylaşıyoruz.tabikide iyi bir çift takım elind eoldumu zarar gelemz faydası olur.saygılarımla

kuslar bomba gibi gozukuyorlar ibrahim cakir abideki kirmizi kalemli mavi baskaninda resmini koysana.. kalemleri cok guzel onun..

enesim sağol allah razı olsun teşekür ederim.aldım onuda bende enes ama toplu resimleri var enes tek çekmedik ama sen gelirsen çekeriz koyarız siteye ayıp ettin :)

vay vay vay :) ibrahim abicim.kuşlarının maaşallahı var.fotoğraflarda kuşlar gerçeği kadar güzel çıkmamış.Gidin görün.Dolapçının kralı ibrahim abide :) herşeyin güzeli var kısacası.

kralgüvercin59' Alıntı:
vay vay vay :) ibrahim abicim.kuşlarının maaşallahı var.fotoğraflarda kuşlar gerçeği kadar güzel çıkmamış.Gidin görün.Dolapçının kralı ibrahim abide :) herşeyin güzeli var kısacası.

eyv hakan kardeşim benim güzel dileklerin için sağol rabbim en güzelerinide sana nasip etsin sende çok meraklısın ve hakkını veriyosun devamını dilerim tekrar teşekkür ederim.

Maşallah güzel kuşlar bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle.

Geri