karakafa karakuyruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dizgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

dizgin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
s.a abiler kardeşler bir çift karakafa karakuyruk aldım sızlerede danısmak ıstedım yorumlarınızı esırgemezsenız sevınırım

Tarafimdan ne kadar eder ibaresi kaldirilmistir..

Ekli dosyalar

• DSC00196.webp
    DSC00196.webp
    82 KB · Görüntüleme: 2,889
  • DSC00197.webp
    DSC00197.webp
    71.7 KB · Görüntüleme: 3,159
  • DSC00079.webp
    DSC00079.webp
    119.5 KB · Görüntüleme: 2,735
Kuşçulara göre erkekte noktalar falan olduğu için 15 lira falan sanırım.Ama dişi 40-50 falan sanırım.
tabi kuşçulara göre ama bana göre bu iki kuş arasında herhangi fark yoktur.Buna bazı kişiler katılır bazıları katılmaz onu bilemem...

KARA KAFAKUYRUKLAR DAN AKHISAR'DA COK BULUNMAKTA BALIKESIR IHALESINE HER HAFTA GETIRILIYOR ERKEK DEDIGIN KUŞ GIBI OLANLAR ÇİFTI 20 YTL SATILIYOR BENDE ILK GORDUGUMDE COK SASIRMISTIM AMA MANISA NIN AKHISAR'DA BU KUS COK URETILMIŞ VE ORDA DAHA UYGUN FIYATA DAHA KALITELI KUS BULABILIYORMUSUNUZ.( SATAN KISI BU SEKILDE ANLATTI)

Bence kuşlar gayet güzel.Zaten sen beğenip aldıysan verdiğin paranın bir önemi yok bence.İnşallah bolca üretirsin bunlardan.Saygılar...

almak isteyen olursa 1 çiftim var lekesiz kafa kuyruk. akhisar kelebekleri.

lekesiz temizse fiyattada anlaşırsak ben alırım

yorumlarınız ıcın cok tşkler su anda yumurtaya yatıyo kus 3 gun oldu bakalım yawrularını nasıl verıcek bı cıftte karanfıl alıcam kısmet olursa yada yıne karakafa kara kuyruk bakalım tekrar sagolun abıler kardesler

Burada Bu Kuş ne Kadar Eder, Fiyati Nedir Gibi Konular Acilamaz, Ayriyeten Eger Guvercin Alip Satmak Istiyorsaniz GUVERCİN ALMAK-SATMAK Isteyenler Bölümüne gidiniz, Bölümü Bu gibi yersiz gereksiz muhabbetlerle kirletmeyiniz,

Sevgiler, Saygilar..

Kuscular.ORG

süper kuşlar maş bol bol yawru almanız dileğiyle
KUBİLAY saygılarımla......

Geri