KARAKAFANIN İYİSİ NASIL OLMALI?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

LARK

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burak topcu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Selamlar Arkadaşlarım , Abilerim ;

KaraKafa Kelebeğinin İyisini Elde Nasıl Anlayabiliriz.Kafa yapısı , Göz rengi , Kuyruk Sayısı , Gagası ... Nasıl Olmalıdır İyi Kelebekçilerden Yardın İstiyorum.

Şimdiden Teşekkürler ..

merhaba sevgili kardeşim ilk önce kuşa bir bak kafa ve kuyruğundan başka yerlerde öyle çok siyahlık varsa yaramaz ama tek tük siyahlıklar sırtında olabilir onlar sorun olmaz gözleri ve gagası beyaz olmalıdır, siyah tüyleri parlak olmalıdır, birazda badi bacak olursa daha uygun görülür kuyruk sayısı önemli değildir 14 15 16 17 arası olabilir ama makul olanı 16dır tabi bu saydığım özelliklerdeki karakafalar bütçeni aşabilir ama bu özelliklere yakınını bulabilirsin saygılarımla kardeşim...

KElebeğin kostümlusu yerde, dönuşlüsü havada belli olur.Karabaş karakuyruklarda şu an kostum modası var, bu kuşlar aslanbaş adında piyasada satılıyor, iri cusseli hantal sadece göze hitab ediyorlar, seri dönenine hiç raslamadım.

selam karabaşların en güzeli safkan kana sahip olanıdır,''GÖKAY'' beyin dediğine katılmıyorum aslanbaş adı ile satılan kuşlardan ben de 6 çift var ve hepsi aynı kandan gelme uçuşları ve dönüşleri göz doldurucudur,ama şunuda es geçmemek lazım bazı kuşçular kostüm için aslanbaş tabir edilen bu kuşları yetiştirmekteler, ama unuttukları brşey var güzel kostüm oluştururken kuşun uçuş özelliğini yok ediyorlar yapılan en büyük yanlış budur hiçbir hayvanın özgürlüğünün kısıtlayamazsınız o neden le gökay beyin dediği gibi kuşlarda uçuş ve dönüş bulunmamakta,kelebek kuşu ne kadar çok uçarsa o kadar çok performasn yükler kendine ve yavruya kustuktan sonra kendini dahada geliştirir.. karabaşlarda lekesiz gözler beyaz ama cam beyazı ,gaga beyaz, tırnaklarda siyahlık olmayacak,mümkünse paçaları kılıç paça olacak tabii bu anlattığım kuş sana biraz pahalıya mal olabilir..

SAYGILAR...

Arkadaşım ben gökay beyin ve aykut beyin söylediği özellikleri sana bi iki kare ile anlatayım

Ekli dosyalar

• img_4358.webp
    img_4358.webp
    16.6 KB · Görüntüleme: 1,785
  • img_4417.webp
    img_4417.webp
    32.1 KB · Görüntüleme: 1,314
Bunlar aslanbaş oluyor arkadaşım kafa yapısı büyük tüyleri kabarık ve şiş parlak

hertürlü oyun kuşunun iyisi havada belli olur bence

Geri