Karaköy'de Yaralı Güvercin Buldum (Halkası var)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tfk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tfk1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burak tüfekçi
Meslek
yazılım
İlgi Alanı
Dün karaköy'de yaralı bir güvercin düştü yanıma, ayağında halkası var, sahibini bulabilirsem vereceğim.

s a burak sıtemıze hos geldın ne guzel bır davranıs tesekurler duyarlılıgın ıçın ıste bızlerde burada hepımız olarak ahlaklı durust paylasbılen gençler yetıstırebılme amacındayız ayagındakı halkada kısı adı nosu da var ıse arayabılırsın burak tekrar duyarlılıgın ıçın tesekkurler

baskalarının uzuntusunden kar ettım sanarak sevınç duyanların sızlerınde sayesınde azalması dılegı ıle
saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
s a burak sıtemıze hos geldın ne guzel bır davranıs tesekurler duyarlılıgın ıçın ıste bızlerde burada hepımız olarak ahlaklı durust paylasbılen gençler yetıstırebılme amacındayız ayagındakı halkada kısı adı nosu da var ıse arayabılırsın burak tekrar duyarlılıgın ıçın tesekkurler

baskalarının uzuntusunden kar ettım sanarak sevınç duyanların sızlerınde sayesınde azalması dılegı ıle
saygılar

a.s hoşbulduk teşşekkür ederim. Güvercin olmasa bile muhabbet kuşu beslemiş biri olarak sahipleri için ne kadar değerli olduklarını bilirim.

Maalesef halkada kişi ismi veya telefon yok, sanırım sadece cinsini belirten numara var.

Geri