Karakuyruğun gagası Siyah.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Yaklasık 3.5 ay önce karakuyruklarımdan yavru aldım.
Yavruların biri beyaz diğeri ise karakuyruk-karakafa.
Soruma gelecek olursak:
Karakuyruğun gözleri açılmaya basladı ama gagasında çok siyahlık var.Bir kısmı beyaz ama geneli siyah.
Büyüdükçe gagasının rengi annesi ve babası gibi olurmu?
Not:Daha tüye girmedi.

gun ola devran done daha tuylerıde acılır rengıde degısır gaggısıda kısalır hele sabret yavruluktan cıksınlare tuye gırsınler ;)

İnşallah.

Karakuyruk tüye girdi.Gaga rengi inşallah düzelir.Beyaz daha tüye girmedi daha narin o sanırım dişi.
Karakuyruk erkek yavas yavas kızmaya basladı.Bunlar 1.5 aylıkken birbirlerini kaşıyolardı ama şimdi birbirlerine yaklaşmıyorlar.Yavru eşi olsalar belli ederlermiydi?

Karakuyruğun gaga siyah olarak kaldı.Neden böyle oldu dişi ve erkeğin gagası siyah değildi.Merak ettim ,gerçekten kötü duruyor gagası.

hakanfiliz' Alıntı:
Karakuyruğun gaga siyah olarak kaldı.Neden böyle oldu dişi ve erkeğin gagası siyah değildi.Merak ettim ,gerçekten kötü duruyor gagası.

ana ve babasının kanında vardır. sana örnek elimde 2 tane bango var birisi koyu gük diğeri mavi çakmaklı altından çikolata yavru geldi kanda varmış demek ki :D

Tahminimce erkeğin kanında olabilir.Erkek karakuyruğu arapla eş yapmayı planlıyom.Arabın gaga beyaz dönüşüde iyi.
Nasıl birşey çıkar tahminen.

siyah üstüne beyaz çil cıkabilir belki gögüsten çil yada karanfilde verebilir ama karanfil b,raz düşük ihtimal ama belli olmaz sansa çıkarmı çıkar.

Geri