KARAKUYRUK 29_07_2010 samet garip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sametgarip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sametgarip

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet garip
Meslek
sek süt işletmesi M.KEMALPAŞA
İlgi Alanı
Kuşlar
3 tane fotoğraf paylaşmak istedim anne baba ve yavru olarak benim iddiam yok en iyisi olmak gibi ve para kazanmak içinde beslemiyorum ama iyiye iyi güzele güzel denmeli.. herkez bi emek harcıyo en iyisi tornacı mehmet abi olabilir saygı duyarım eline emeğine sağlık ama bizlerde hikaye kuşçu değiliz çünki severek besliyoruz...
YORUM SİZİN HERKEZE SAĞLIKLI GÜNLER....

Ekli dosyalar

• 29072010259.webp
    29072010259.webp
    267.8 KB · Görüntüleme: 1,426
  • 29072010262.webp
    29072010262.webp
    695.2 KB · Görüntüleme: 1,443
  • 28072010248.webp
    28072010248.webp
    758.4 KB · Görüntüleme: 1,392
Öncelikle kuşlarına Maşşallah diyelim,senin hikaye kuşcu olmadıgınıda yarışmalardan TESCİLLİ oldugunu da bilen biliyor zaten.Alçak gönüllüğün içinde teşekkürler...SAYGILAR

Maşallah Samet emeğine sağlık güzel kuşlar.

reis bu goruntulerle sana kim dil uzatir ya... Allah can pekligi versin kuslarina.. insallah daha güzellerinide paylasirsin bizimle...

Maşallah Samet abi aile on numaraymış Alalh gönlüne göre yavru versin abi geçenlerde kçpaşadaydım görüşmk nasip olmadı bir dahaki sefere inşallah SAygılarımla

samet abi kuşlar konuşuyor zaten sana söyleyecek bişey bırakmıyor ki (: Allah tüyleri kadar ömür versin.. Umarım çok daha iyilerine ulaşabilirsiniz bu yolda Allah yardımcınız olsun...

MAAŞALLAH SAMET KARDEŞİM KARAKUYRUKLAR GERÇEKTEN GÜZELLER TAHMİN EDİYORUM YAVRU ANNEYE VE BABAYA FARK ATACAK DAHA GÜZEL YAVRULAR ALMAN DİLEĞİYLE SENİ KUTLUYORUM N ÇAKIR.

mükemmel yavru almışsın kardeş allah nazardan saklasın.nice iyi yavrular alman dileğiyle

Geri