KARAKUYRUK shov.... samet GARİP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sametgarip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

sametgarip

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet garip
Meslek
sek süt işletmesi M.KEMALPAŞA
İlgi Alanı
Kuşlar
HERKEZİN GÖNLÜMDE VARDIR SEVDİĞİ KUŞLAR... BENDE 5 TANE AYRI IRKTAN GÜVERCİN VAR KARAKUYRUK SA EĞER SÖZ KONUSU OLAN,,, BENİM İÇİN GERİSİ TEFERRUAT ..... PAYLAŞMAK İSTEDİM BUYURUN YORIUM SİZİN....

Ekli dosyalar

• Görüntü047.webp
    Görüntü047.webp
    100.5 KB · Görüntüleme: 2,371
  • Görüntü042.webp
    Görüntü042.webp
    187.5 KB · Görüntüleme: 2,394
  • Görüntü040.webp
    Görüntü040.webp
    151.2 KB · Görüntüleme: 2,361
FOTOĞRAFLARIN DEVAMI

Ekli dosyalar

• Görüntü012.webp
    Görüntü012.webp
    71.1 KB · Görüntüleme: 2,363
  • Görüntü010.webp
    Görüntü010.webp
    17.9 KB · Görüntüleme: 2,344
  • Görüntü046.webp
    Görüntü046.webp
    117.7 KB · Görüntüleme: 2,295
DEVAMI GELİYO EN KIRALLAR SIRADA

Ekli dosyalar

• Görüntü037.webp
    Görüntü037.webp
    158.1 KB · Görüntüleme: 2,336
  • Görüntü038.webp
    Görüntü038.webp
    122.3 KB · Görüntüleme: 2,339
  • Görüntü036.webp
    Görüntü036.webp
    169.4 KB · Görüntüleme: 2,340
Maşallah Kuşlarınız Çok Güzeller Allah Can Pekliği versin Ağabeyim.

Bide Benim Bi Sorum Olcak Sana.En Son Resimdeki Erkek Karakuyruğunun Aynısından Bende Var.Ama Yatık Kuş Dönüp Dönmediğini Bilmiyorum.Senin Erkeğin Dönüyormu Diye Sorcaktı ve Diğer Kuşlarınız Dönüyorlarmı?

Maaşallah kuşlar harika.. Burak kardeş büyük konuşmak gibi olmasın ama bence bunlar kesin dönüyordur; hemde ne biçim.. Kuşların duruşlarına baksana (:

MAAŞALLAH SAMET KARDEŞİM HARİKA KUŞLAR ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN YERİM MÜSAİT OLDUĞUNDA MUTLAKA BESLEMEK İSTİYORUM SENİDE GERÇEKTEN KARAKUYRUK IRKINDA TEBRİK EDİYORUM TÜMKAVAKLILI GÜVERCİN SEVERLERE SELAM VE SAYGILARIMI YOLLUYORUM N ÇAKIR..

Maşallah samet abi kareler çok sağlam Mükemmel karakuyruklar var elinde allah herkezin emeğine göre kuş nasip etsin kuşlarının tüyleri kadar ömürleri olur inşallah Şafak 32 Bursaya Şampiyonluğu kutlayarak gelicem inşallah :D

güzel kuşlar balıkesir kelebeği yüzde 80 i döner tabi ırkları başka ırklarla kırılmadıysa

Evet ArkadaşLar KuşLarı Bizzat yerınden Gördum vede İnceledım Bunlardan Daha Guzellerinde Olaçagına Yürekten İnanıyorum . . . Sametim Allahım Gönlune Gore Yavru Almayı Nasip Etsin İnş. Bu karaKuyukLarın Şampiyon Olduklarınıda Görucez SaygıLar

Kırmızı Baskacı Ayhan \ Bursa

güzel ve samimi düşünceleriniz sayesinde dahada güzellerini yapMaya çalışıyoruz ....HERZAMAN SÖYLEDİĞİM GİBİ İYİ KUŞ DOST VE ARKADAŞLAR SAYESİNDE ELDE EDİLİYO HERKEZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR LER ...YAKINDA ÇIKACAK 8 TANE KARAKUYRUK YUMURTALARI VAR ALLAH ÖMÜR VERİRDE SAĞLIKLI OLARAK YAŞARLARSA SEVE SEVE PAYLAŞICAM İNŞALLAH HERKEZE SAĞLIKLI VE BOL YAVRULU GÜNLER.....

Geri