KARAKUYRUK.. son görüntüler..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sametgarip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

sametgarip

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet garip
Meslek
sek süt işletmesi M.KEMALPAŞA
İlgi Alanı
Kuşlar
karakuyrruklarım son görüntüler ve yeni aldığım dişi...

Ekli dosyalar

• Görüntü009.webp
    Görüntü009.webp
    51.8 KB · Görüntüleme: 2,133
  • Görüntü013.webp
    Görüntü013.webp
    59 KB · Görüntüleme: 2,114
  • Görüntü015.webp
    Görüntü015.webp
    146.4 KB · Görüntüleme: 2,148
SAMETCİM NASILSIN KARDEŞİM YANİ ÖRNEK KUŞLARIN VAR MAŞALLAH.
GERÇEKTEN GÖZ DOLDURUYORLAR.MAŞALLAH DİYELİM NAZAR DEĞMESİN.
GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE. KENDİNE İYİ BAK.
HAVACI...

Maşallah abi karakuyruklar konuşuyo yinr bi arkadaş için yanına gelicez allahız izniyle senin kuşlardan bi iki çift kuş çalıp gidicez gözünün önünde :D allah tüyleri kadar ömür versin hepsine

İşte asıl görmek istedigim kuşlar temiz ana baba temiz yavrular maşalla tüyleri kadar ömürleri ve yavruları olsun inşallah...

yorum yapan arkadaşlara samimi düşüncelereinden ötürü sonsuz teşekkürler.... biliyoruz ki hiç birşey tesadüf değil bi emek sarfediliyo zevkli bi uğraş bizimkisi emeğimizin karşılığınıda alıyoruz artık. herkeze sağlıklı ve bol yavrulu günler ..

Gerçekten emeğinizin karşılığını alıyorsunuz.. Allah daha da iyilerini nasip etsin..

...........SİNAN ÖZTEKİN...........

güzelmiş.bu gemlilerin oynağıda bi harika oynuyo bi ara beslemiştim bunlardan.oynakyır heralde sizinkilerde.maşallah

Bu arada artık bende bunlardan beslemeye başladım.. Anne-baba ve 1 yavru şeklinde 3 tane buldum: aldım.. İnşallah benimkilerde seninkiler kadar iyi olurlar. Bİrşey sormak istiyorum abi: benimkilerde biraz leke var sizinkile maaşallah lekesizler.. Benimkilerin lekesi nasıl azalır.. ZAmanla yavrudan yavruya azalır mı yoksa araya başka kan mı eklemek gerekir?

öncelikle aramıza hoşgeldin zamanla değişik kan sokman gerekicek ve aldığın kuşlar daima seninkilerden daha lekesiz olmalı hayırlı ve bol yavru alman dileğiyle...

sametgarip' Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldin zamanla değişik kan sokman gerekicek ve aldığın kuşlar daima seninkilerden daha lekesiz olmalı hayırlı ve bol yavru alman dileğiyle...

Bizim buralarda bulmak bayağı bir zor olacak ama olsun bulmaya çalışacağız artık ne yapalım... İlginiz için teşekkür ederim...

Geri