Karakuyruklardan gelme dişi beyaz kelebek alınacaktır!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar gönenlerimin lekelerini azaltmak adına karakuyruklardan gelme dişi beyaz alacağım. Elinde olan kişiler uygun bir fiyattan bana satabilirse çok sevinirim..

kardeşim merhaba kara kuyruklardan cıkma beyaz demişin lekelerı azaltman için evet bi yandan o şekılde olabılır fakat alacagın kusun ana babası neyse yavrularda yıne onu verebılır yanı ana baba bozuk olup altlarından bu beyaz yavru cıkmıssa eger yıne yavruyu bozuk atabılır bence erkegıne gore guzel bı dısı bulsan daha mantıklı olur
benım dusuncelerım bunlar karar senın selamlar

hasan_22' Alıntı:
kardeşim merhaba kara kuyruklardan cıkma beyaz demişin lekelerı azaltman için evet bi yandan o şekılde olabılır fakat alacagın kusun ana babası neyse yavrularda yıne onu verebılır yanı ana baba bozuk olup altlarından bu beyaz yavru cıkmıssa eger yıne yavruyu bozuk atabılır bence erkegıne gore guzel bı dısı bulsan daha mantıklı olur

bakın şimdi gerçekten kararsız kaldım. bir tarafta sizin gibi değerli bir abim bir diğer tarafta Mehmet Fenerci gibi değerli bir abim...

hasan_22' Alıntı:

bence renge gitme kusların kanına oynak sok oynak hayvanların kanı her zaman temizdir ırkının en iyileri oynaklardır renk kusları sadece renk amaclı olduğundan havaya atmaya utanırsın "izmir'den oynak edremitler" benim actığım bir konu kuslara bak bi rengin hicbir önemi yok benim icin varsa yoksa dönüş yani seninde böyle bir mantık kapmanı isterim

kardeşim dönüş tabikide kelebekte olmazsa olmazlardan fakat birazda kostüm olması gerek sonucta kelebek kusunu her daım havada tutamassın 10 15 dakıka ucurduktan sonra alıyosun asagıya bana gore bırazda kostümünde olması gerek kı yerde izlerken daha fazla keyıf alasın benım görusum bu

Evet bu konuda Hasan Abiye katılıyorum.. Kelebek kuşunda her ne kadar dönüş önemliyse aslında bir o kadar da kostüm önemli.. Hem kostümü düzgün olan kuşlar bence daha ilgi çekici, daha hoş oluyor.. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz....

karar sana kalmıs fakat renk önemli değil renk kusu her yerde var ama oynak her yerde yok ve diğer kuscular senin yerdeki kusunu görmüyorlar havadaki kusunu görüyorlar onun icin her zaman her yerde oynak :)

Evet arkadaşlar ilan hala günceldir yani elinde olan varsa lütfen bana ulaşsın..

Geri