karanfil kelebek nasıl olmalı:?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahıskal kartalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan dursun
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
kelebekçi abilerım ve arkdaslar karanfi kelebeklerin boyundakı beyazlıkları nasıl olmalıdır? makbul olanı nedır bendekıler sadece boynunda halka gibi am bazı arkdaslar paçalara kadar beyaz göğüslü olmalı diye söyledı görüşlerinizi beklıyorum teşekkurler şimdiden

Selamlar...
Karanfilin renk itibariyle birçok çeşidi vardır.Sarı,kırmızı,siyah gibi.Şekil olarak ise iki çeşidi vardır sende olan sadece boynu karanfil diğer adıyla gerdanlı bide kırlangıç diye tabir edilen sadece kanatları siyah göğüsten ihtibaren çatıya kadar beyaz olanlar.Besleyicisine göre iki çeşidinde meraklısı vardır ki özellikle Manisa başı çeker.İyi bir karanfilin kanatarında kuyruğunda leke bulunmamalıdır.Kesmesi düzgün olmalıdır.Göğsünde noktalar bulunmamalıdır.

[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü0254.jpg
    Görüntü0254.jpg
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,435
  • Görüntü0263.webp
    Görüntü0263.webp
    185.4 KB · Görüntüleme: 1,862
beyzade' Alıntı:
Selamlar...
Karanfilin renk itibariyle birçok çeşidi vardır.Sarı,kırmızı,siyah gibi.Şekil olarak ise iki çeşidi vardır sende olan sadece boynu karanfil diğer adıyla gerdanlı bide kırlangıç diye tabir edilen sadece kanatları siyah göğüsten ihtibaren çatıya kadar beyaz olanlar.Besleyicisine göre iki çeşidinde meraklısı vardır ki özellikle Manisa başı çeker.İyi bir karanfilin kanatarında kuyruğunda leke bulunmamalıdır.Kesmesi düzgün olmalıdır.Göğsünde noktalar bulunmamalıdır.
arkadasa aynen katılıyorum....

RESİMDEKİ KUŞLAR GÜZEL AMA KARANFİL DEĞİL EĞER BENİM RESİMLERE BAKARSAN GÖRÜCEKSİN SADECE GERDAN OLUCAK ALLAHA EMANET

DOĞRUDUR BU TİP KUŞLAR MANİSA CİVARINDA HEM GÖRÜNTÜ HEM OYUN OLARAK RAVAŞTADIR BENİM KARALARIN BABALARIDA MANİSADAN KENDİ KUŞLARIMA OYNAK OLDUĞU İÇİN KAN GİRDİM OK

Geri